Europarlamentarul USR-PLUS, Dacian Ciolos, a votat duminica la Alexandria, in judetul Teleorman. Ciolos a declarat ca a ales Alexandria pentru ca „e o parte a Romaniei de care ar trebui sa ne pese din ce in ce mai mult”. Presedintele PLUS a anutat ca isi va deschide si un birou de europarlamentar la Alexandria si a avut si un mesaj pentru viitorul presedinte, potrivit Digi24.

„Sa adune fortele politice care vor modernizarea Romaniei si in perioada imediat dupa alegeri sa incepe sa pregatim acest proiect. Nu cred ca trebuie sa mai asteptam un an de zile sa avem o majoritate parlamentara care sa lucreze clar pe un proiect pe termen lung in interesul Romaniei, ar trebui sa o facem cat mai repede”, a declarat Dacian Ciolos.

Europarlamentarul USR PLUS a ales sa voteze la Alexandria pentru a da un mesaj.

„Nu e prima data cand vin in Teleorman si o sa vin tot mai des, pentru ca e o parte a Romaniei de care ar trebui sa ne pese din ce in ce mai mult pentru ca din pacate s-a dezvoltat aceasta cultura a fiefurilor in care te duci sau nu te duci si trebuie sa depasim acest lucru. Suntem cu totii cetateni romani si trebuie sa ne pese unii de altii. Cred ca in aceasta zona cei care vor conduce Romania ar trebui sa se uite cu mai mare atentie. Oamenii trebuie sa simta ca fac parte din aceeasi Romanie ca cei de la Cluj, Timisoara sau Sibiu. Trebuie sa aratm lucrul acesta din ce in ce mai mult”, a mai spus Ciolos.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri