Sorin Grindeanu a oferit câteva declarații după ce moțiunea de cenzură depusă de social-democrați a fost votată în Parlament. Prim-vicepreşedintele PSD spune că se va asigura că vor exista voturi suficiente acordate de colegii săi din partid pentru ca moțiunea să treacă.

„Eu am tot timpul un semn de întrebare privind USR-ul. PSD a depus o moțiune legală azi, față de celelalte și o vom vota marți. M-aș bucura să se țină de cuvânt și cei de la AUR și cei de la USR, astfel încât să pice acest guvern (...) PSD nu susține guvern minoritar.

Noi trebuie să mergem spre anticipate. Opțiunile românilor nu mai reprezintă realitatea”, a precizat Sorin Grindeanu.

Reamintim că moțiunea depusă de PSD împotriva Guvernului Cîțu va fi votată în Plenul Parlamentului pe 5 octombrie. Decizia a fost adoptată de către conducerea Parlamentului.

Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis ca moţiunea PSD să fie citită, joi, de la ora 14,00, în plenul reunit. Docuementul urmează să fie dezbătut şi votat marţea viitoare, 5 cotombrie 2021, de la ora 12,00.

Pentru moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS, Birourile permanente reunite au hotărât să aștepte o decizie de la Curtea Constituțională a României (CCR) referitoare la sesizarea depusă de Florin Cîţu cu privire la existenţa unui conflict constituţional între Guvern şi Parlament.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri