Targul imobiliar MIPIM, care se desfasoara la Cannes, a inceput ieri si va dura pana pe 11 martie, Romania fiind prezenta prin 55 de participanti, dintre care 16 sunt expozanti. Compania lui Dinu Patriciu este prezenta prin 16 persoane.
Targul din acest an are loc intr-un spatiu de 18.000 metri patrati si va reuni peste 1.700 de companii din sectoarele comercial, industrial, rezidential, retail si hotelier, fiind asteptati peste 4.000 de participanti. Marea Britanie este tara de onoare in cadrul targului MIPIM 2011, ziua de 9 martie fiind dedicata in totalitate englezilor.

Din Romania, la MIPIM participa 55 de persoane, dintre care 16 sunt expozanti. Printre companiile locale prezente la targul de la Cannes se numara Dinu Patriciu Global Properties, BelRom, Upground Estates, Jones Lang LaSalle, Colliers International, DTZ Echinox, King Sturge, EKA Development, RED Management Capital, Clifford Chance, NNDKP si Tuca Zbarcea & Asociatii.

MIPIM (Marché International des Professionnels d'Immobilier) se desfasoara in fiecare an la Cannes, in Franta, si reuneste cei mai importanti jucatori din piata de investitii imobiliare.

La evenimentul de anul trecut au participat 3.636 de investitori din 1.059 de companii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri