Targul imobiliar de la Cannes a inceput. Vezi cine participa din Romania

Targul imobiliar MIPIM, care se desfasoara la Cannes, a inceput ieri si va dura pana pe 11 martie, Romania fiind prezenta prin 55 de participanti, dintre care 16 sunt expozanti. Compania lui Dinu Patriciu este prezenta prin 16 persoane.

Targul din acest an are loc intr-un spatiu de 18.000 metri patrati si va reuni peste 1.700 de companii din sectoarele comercial, industrial, rezidential, retail si hotelier, fiind asteptati peste 4.000 de participanti. Marea Britanie este tara de onoare in cadrul targului MIPIM 2011, ziua de 9 martie fiind dedicata in totalitate englezilor.

Din Romania, la MIPIM participa 55 de persoane, dintre care 16 sunt expozanti. Printre companiile locale prezente la targul de la Cannes se numara Dinu Patriciu Global Properties, BelRom, Upground Estates, Jones Lang LaSalle, Colliers International, DTZ Echinox, King Sturge, EKA Development, RED Management Capital, Clifford Chance, NNDKP si Tuca Zbarcea & Asociatii.

MIPIM (Marché International des Professionnels d'Immobilier) se desfasoara in fiecare an la Cannes, in Franta, si reuneste cei mai importanti jucatori din piata de investitii imobiliare.

La evenimentul de anul trecut au participat 3.636 de investitori din 1.059 de companii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri