Fostul ocupant al postului, Resul Kilic, a preluat un post de management pentru biroul King Sturge din Istanbul, unde compania intrevede oportunitati de afaceri promitatoare.

Gabriel Balaban are peste 14 ani de experienta in domeniul constructiilor si in real estate, iar aria sa de competenta include project & cost management, monitorizarea proiectelor pentru institutiile finantatoare (Lender Supervision), managementul dezvoltarii proiectelor si auditul tehnic al cladirilor (Building Surveying)

Printre proiectele importante la care Gabriel Balaban a participat in trecut se numara Iulius Mall Timisoara, Global City Business Park, Bucharest Business Park si Timken Romania.

Citeste si:

“Sunt incantat sa ma alatur echipei King Sturge, unde am regasit chiar din prima zi un inalt nivel de profesionalism precum si oameni de calitate”, declara Balaban.

King Sturge si-a deschis filiala din Bucuresti in anul 2006, oferind servicii de consultanta in investitii, agentie, administrarea proprietatii si a portofoliului, evaluari si cercetari de piata precum si management de proiect.