Sebastian Mahu, fostul head of property management department al DTZ Echinox va prelua conducerea mallului Promenada din Floreasca, detinut de NEPI.

Sebastian Mahu are o experienta bogata in property management si va prelua sefia mall Promenada din luna aprilie 2015. Din functia de center manager in cadrul mall Promenada, Sebastian Mahu va coordona activitatile de leasing, property si facility ale centrului incepand cu prima saptamana din luna aprilie.

Avand o experienta vasta in property management, Mahu a detinut, in timp, pozitii de la manager de centru pana la coordonator al unor departamente de administrare proprietati. In cadrul DTZ Echinox, Mahu a coordonat un departament format din 28 de persoane in intreaga tara. Sebastian Mahu s-a alaturat DTZ in noiembrie 2012, atunci cand proiectul Felicia a intrat in administrarea DTZ Echinox. In scurt timp, Sebastian a preluat si coordonarea unui nou proiect DTZ Uvertura Mall Botosani, unde s-a ocupat atat de gestiunea structurii administrative (personal, proceduri property management), cat si de coordonarea activitatilor de inchiriere si deschidere a centrului comercial. In acelasi timp,

Sebastian a pus bazele unui nou produs DTZ - Retail Metrics, pornind de la nevoia proprietarilor de a imbunatati performantele centrelor comerciale. Retail Metrics reprezinta o serie de instrumente de cercetare care exploreaza comportamentul consumatorului, dinamica pietei, dar si pozitionarea centrului comercial in zona sa de acoperire.

Mallul Promenada va fi extins

Mall promenada

Numirea noului center manager al mall Promenada face parte din strategia NEPI de consolidare a pozitiei de lider a acestui centru comercial pe zona de nord a Capitalei. NEPI a preluat mall Promenada la finalul anului trecut si are in plan sa extinda centrul comercial Promenada.

"Pentru a largi vadul comercial al centrului (Promenada, n.r.), grupul intentioneaza sa il extinda cu aproximativ 25.000 metri patrati inchiriabili de spatii comerciale de moda si zone de entertainment, scop pentru care a achizitionat 1,2 hectare de teren, avand in prezent autorizatie pentru dezvoltarea a 50.000 metri patrati de birouri. Grupul intentioneaza sa solicite aprobarea de re-zonare a terenului achizitionat, pentru a dezvolta o extensie cu intrebuintare mixta, in care sa fie integrate birouri de clasa A", se arata intr-un raport financiar al fondului NEPI remis anterior Bursei de Valori Bucuresti, arata Mediafax.

NEPI a achizitionat Promenada Mall, cu 40.300 metri patrati suprafata inchiriabila, in zona Floreasca-Barbu Vacarescu din Bucuresti, unde detine si doua cladiri de birouri. Centrul a fost deschis in 2013 si este amplasat intr-o zona care s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, inclusiv birouri de clasa A si infrastructura. "Un numar de 385.000 de persoane locuiesc la 15 minute distanta de mers cu masina si se estimeaza ca 24.000 de angajati lucreaza in birourile din apropiere, la zece minute de mers pe jos, iar alti 135.000 rezidenti locuiesc la 20 de minute de mers", se mentioneaza in raport.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri