Irlandezii construiesc un mini cartier de 85 mil. euro in estul Bucurestiului

Comnpania irlandeza Mivan va investi 85 de milioane de euro in ridicarea unui cartier de zece blocuri in estul Bucurestiului, compania imobiliara CB Richard Ellis fiind agent exclusiv pentru acest proiect, informeaza NewsIn.

NewTown Residence se va localiza in zona de est a Bucurestiului, la intersectia dintre Baba Novac si Mihai Bravu, in apropiere de centrul Bucurestiului si de centrul comercial Bucuresti Mall.

Proiectul va fi construit in doua faze, prima dintre acestea urmand a fi lansata pe piata in trimestrul intai din 2008. Fiecare dintre faze cuprinde cinci cladiri, dintre care doua vor avea o structura de inaltime de parter si cinci etaje, iar celelalte trei, o structura pe inaltime de parter si 12 etaje. in jurul blocurilor va fi un spatiu verde de circa 900 de metri patrati. NewTown Residence va beneficia de o parcare subterana cu doua niveluri, spatii comerciale, gradinita si centru de intretinere.

Mivan este o companie specializata in dezvoltari imobiliare, amenajari interioare si contractari, cu o activitate de peste 30 de ani in circa 40 de tari.

In luna februarie a acestui an, compania irlandeza anunta construirea unui centru comercial in zona Rahova din capitala. Liberty Center ar putea fi lansat pe piata in septembrie 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri