Receptia VEEAM

Receptia VEEAM

Compania VEEAM a intrat oficial pe piata din Romania la inceputul acestui an, desfasurandu-si activitatea in proiectul de birouri AFI Park 5 din Bucuresti.

VEEAM este o companie specializata in furnizarea de software de arhivare si recuperare a datelor, iar investitia in deschiderea centrului de la Bucuresti a fost de aproximativ un milion de euro.

Cum arata birourile VEEAM, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia 8x8

Receptia 8x8

8x8 este un business specializat in furnizarea de servicii IT, care isi desfasoara activitatea intr-un sediu de birouri unde ocupa o suprafata de circa 650 de metri patrati si o terasa generoasa de peste 50 de metri patrati.

Birourile 8x8 dispun de o suprafata de circa 70 mp de care deserveste drept cafenea, ce ofera posibilitatea angajatilor sa se simta ca acasa, intalnirile de dimineata fiind locul perfect pentru inceperea activitatii de zi cu zi.

8x8 este un furnizor de servicii cloud care ofera suport pentru mai mult de 40.000 de afaceri din peste 100 de companii la nivel global.

Cum arata birourile 8x8, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Federal-Mogul

Receptia Federal-Mogul

Federal-Mogul Friction Services isi desfasoara activitatea intr-un spatiu de birouri situat in proiectul Floreasca Park din zona Floreasca.

Federal-Mogul este o companie americana specializata in productia de componente auto, cu o activitate importanta si pe piata din Romania.

Cum arata birourile Federal-Mogul, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Yardi Romania

Receptia Yardi Romania

Sediul Yardi Romania din The Office Cluj a fost inaugurat in luna septembrie 2014, iar la aceea data in spatiul de 3.000 mp lucrau peste 300 de angajati. In prezent, in centrul de consultanta si dezvoltare Yardi din Cluj, echipa depaseste 400 de persoane, iar compania are in continuare planuri ambitioase de extindere.

Cum arata birourile Yardi Romania, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Yonder

Receptia Yonder

Compania Yonder si-a schimbat ambele sedii in cursul anului 2015, pastrand unitara abordarea estetica si de spirit in ambele locatii. De amenajarea biroului din Cluj s-a ocupat compania COS, iar conceptul a fost realizat de Voicu Bozac de la MCUB. La Cluj, mutarea in The Office, de la finalul lunii martie, a adus o premiera in viata companiei- aceea de a avea echipa unita, intr-un singur spatiu.

In noul birou lucreaza circa 200 de persoane, spatiile sunt largi si deschise, zonele de birouri alternand cu cele create pentru munca individuala si recreere.

Cum arata birourile Yonder, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Camerei de Comert si Industrie Romano-Franceze

Receptia Camerei de Comert si Industrie Romano-Franceze

Camera de Comert si Industrie Romano-Franceza isi desfasoara activitatea in birourile Ethos House situate pe Calea Floreasca, in vecinatatea celei mai mari aglomeratii de sedii de birouri din Romania.

Cum arata birourile Camerei de Comert si Industrie Romano-Franceze, inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Schneider Electric

Receptia Schneider Electric

Schneider Electric isi desfasoara activitatea in birourile Green Court, dezvoltate de catre Skanska. Schneider Electric este unul dintre cei mai mari furnizori de solutii tehnologice la nivel global si a fost primul chirias al proiectului Green Court din zona Barbu Vacarescu – Floreasca, ocupand peste 3.000 mp ai proiectului din zona de Nord, respectiv primele doua etaje ale acestuia.

Cum arata birourile Schneider Electric, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Arval

Receptia Arval

Compania Arval s-a mutat in sediul din cladirea Ethos House la inceputul lunii noiembrie 2014, nu foarte departe de vechiul sediu al companiei.

Sediul Arval Romania dispune de 3 sali de conferinte, 2 quiet room –uri si 2 puncte de meeting informal situate in open space.
Fondata in 1989 si detinuta in totalitate de catre BNP Paribas, compania Arval este specializata in leasing operational cu servicii incluse. Compania este prezenta in 25 de tari cu peste 4.000 de angajati, iar in alte 14 tari printr-o retea de parteneri, potrivit unor date anterioare.

Cum arata birourile Arval, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Johnson & Johnson

Receptia Johnson & Johnson

Johnson & Johnson, unul dintre cele mai mari companii specializate in furnizarea de produse cosmetice la nivel global, isi desfasoara activitatea in sedul S-Park din Bucuresti, proiect dezvoltat de austriecii de la Immofinanz.

S-Park se afla in nordul Bucurestiului, in apropiere de Piata Presei. Cladirea ofera o suprafata inchiriabila de peste 34.000 mp si este organizata pe opt nivele: doua subterane, parter si cinci etaje.

Cum arata birourile Johnson & Johnson, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia COS

Receptia COS

COS (Corporate Office Solutions) este una dintre cele mai mari companii specializate in furnizarea de solutii de design pentru birouri si spatii de lucru din Romania. COS isi desfasoara activitatea in proiectul Victoria Business Park, dezvoltat de catre Immofinanz.

Infiintata in Romania in 1997, compania COS si-a inceput activitatea ca dealer unic Steelcase, cel mai mare producator mondial specializat in industria mobilierului de birou.

Cum arata birourile COS, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Decor Floor

Receptia Decor Floor

Decor Floor este una dintre cele mai mari companii specializate in furnizarea de servicii pentru companii, project management, design de interior, proiectare de spatiu si consultanta pentru birouri si proiecte comerciale din Romania. Compania isi desfasoara activitatea intr-un spatiu situat in zona Pipera.

Cum arata birourile Decor Floor, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Regus

Receptia Regus

Regus isi desfasoara activitatea in mai multe birouri in Capitala. Unul dintre acestea este situat in Charles de Gaulle Plaza (poza cover), iar cel de-al dpolea pe strada C. A. Rosetti din Capitala (poza 2)

Regus este o companie specializata in subinchirierea spatiilor de birouri.

Cum arata birourile Regus Charles de Gaulle si Regus C. A. Rosetti companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Unitec

Receptia Unitec

Unitec, dezvoltator imobiliar, detine un sediu de birouri situat pe strada Ceasornicului nr. 17 din sectorul 1 al Capitalei.

Imobilul de birouri clasa A se afla in zona de nord a Bucurestiului, la doua minute de mers pe jos de parcul Herastrau si la sapte minute de statia de metrou Aurel Vlaicu.

Spatiul de birouri este in momentul de fata inchiriat in proportie de 60%., dintr-un total disponibil de circa 2.400 mp.

Cum arata birourile Unitec, dezvoltator imobiliar inscris in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.

Receptia Casei de avocatura NNDKP

Receptia Casei de avocatura NNDKP

Birourile Casei de Avocatura NNDKP Bucuresti au fost proiectate si realizate de catre HTO Architecture & Engineering, sub comanda arhitectului George Nicu, fiind situate pe strada Visarion nr. 10, in imediata vecinatate a Academiei de Studii Economice din Bucuresti (ASE).

Cum arata birourile NNDKP, companie inscrisa in competitia "The Most Office", organizata de CBRE, in parteneriat cu Skanska.