Cele doua proiecte, Nordis Residence - Otopeni Garden si Nordis Residence - Grant Home sunt de tip boutique si au numar redus de apartamente, de doua si trei camere. Preturile locuintelor in cele doua proiecte pornesc de la 49.000 de euro +TVA, care poate fi de 5% in conditiile legii.

Otopeni Garden este un proiect rezidential situat in apropierea Primariei Otopeni, langa limita de nord a Capitalei. Cele 35 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate doua sau trei camere. Ansamblul va fi construit pe un teren cu o suprafata de 1.800 mp. Nordis Residence – Grant Home se construieste in zona Podului Grant, foarte aproape de noul pol de business centru-vest, de birourile care se construiesc masiv in zona Orhideea-Grozavesti. Imobilul este format din 24 de apartamente de doua camere, locuri de parcare in garajul subteran, sauna si sala de fitness.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Sursa foto: a40757 / Shutterstock