Compania PORR Construct, detinuta de grupul austriac PORR, va fi antreprenorul general al proiectului rezidential Vox Verticall Village, un proiect de apartamente din Timisoara, dezvoltat de catre Vox Property Group, in urma unei investitii de 14 milioane de euro. PORR va realiza atat fundatia cat si lucrarile de suprastructura pentru proiectul rezidential estimat a fi livrat pe piata la finalul anului 2019.

Vox Vertical Village va reuni 120 de locuinte intr-o cladire cu 10 niveluri si va presupune dezvoltarea unei "paduri pe verticala", peste 1.000 de arbusti si diferite plante urmand a fi plantati atat in interiorul proiectului cat si pe terasele locuintelor. Astfel, peste o treime din suprafata construita a Vox Vertical Village va fi reprezentata de catre spatii verzi si terase.

Proiectul rezidential din Timisoara va dispune si de o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema, o sala de fitness, precum si de o parcare subterana si supraterana compusa dintr-un total de 138 de locuri de parcare. PORR Construct are in derulare in Romania mai multe proiecte de mari dimensiuni, printre care proiectele de birouri Orhideea Towers si Bucharest Business Garden din Bucuresti.

Vox Vertical Village va fi construit in proximitatea Vox Technology Park, dezvoltat de asemenea de catre Vox Property Group in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Compania este activa de mai multi ani pe pe piata rezidentiala din Timisoara. Vox Property Group este controlata de catre Virgil Tornoreanu, un antreprenor local, cu activitati pe piata imobiliara si in sectoarele IT&C.

Citeste si:
JYSK inaugureaza doua magazine noi in Romania
JYSK inaugureaza doua...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cum poate descifra evolutia casatoriilor viitorul pietei rezidentiale
Setari Cookie-uri