Cu siguranță orice persoană și-a dorit la un moment dat să o ia de la capăt, dar a renunțat în momentul în care a privit cu ochi lucizi realitatea destul de dificilă sau în momentul în care a considerat că este prea greu să înceapă pe un drum nou, să o ia de la capăt într-o lume în care lucrurile nu sunt așezate întocmai la locul lor.

Însă Tower Residence și echipa din spatele acestui proiect vine să le ofere ajutor tocmai celor care vor un început nou, într-un cartier nou - Cartierul Nou Rahova, un cartier în care oricine dorește să își facă viața mai frumoasă găsește confortul și facilitățile de care are nevoie în acest sens.

Conceptul Tower Residence a fost creat în urmă cu mai mulți ani, atunci când dezvoltatorul Cioboata-Ruse Petre-Lucian a hotărât să le ofere celor care doresc să locuiască într-un București altfel una dintre locuințele dezvoltate în Sectorul 5 în acest complex rezidențial. Acesta a fost asociat în perioada 2012-2018 al unei firme care a oferit spre folosință în Sectorul 5 un număr aproximativ de 1100 de locuințe. Prin proiectul dezvoltat, acesta a fost și este unul dintre dezvoltatorii care și-a definit ca obiectiv principal oferirea celor mai bune condiții celor care urmează să locuiască într-unul din spațiile ansamblului rezidențial Tower Residence. Project managerul și responsabilul cu vânzările locuințelor care fac parte din ansamblu este Stefan Duta.

Situat într-o zonă liniștită, dar în același timp amplasat strategic astfel încât locuitorii să beneficieze de numeroase facilități, ansamblul rezidențial Tower Residence le oferă celor care iubesc confortul și vor să aibă o locuință modernă, realizate la cele mai înalte standarde de calitate Apartamente Sector 5 în diverse variante: apartamente cu două sau cu trei camere ori garsoniere. Acestea sunt construite și finisate cu grija pentru viitorii locuitori care vor beneficia de un spațiu de locuit modern, amplasat într-o zonă prietenoasă, având marele avantaj de a avea parte de o oază de verdeață în atmosfera aglomerată a capitalei.

Cartierul nou Rahova este un loc ideal pentru cei care vor să trăiască altfel: într-un mediu modern, dar în același timp curat, într-un oraș cu posibilități nenumărate, dar în același timp într-un loc liniștit în care oricine își poate găsi liniștea după o zi agitată la locul de muncă.

Echipa din spatele acestui proiect este una care luptă pentru a le oferi viitorul proprietari de apartamente șansa unui nou început altfel, însă pentru aceasta are nevoie de sprijinul Primăriei în vederea dezvoltării infrastructurii, a școlilor, a grădinițelor și parcurilor, astfel încât locuitorii acestui cartier nou să beneficieze de absolut toate facilitățile de care este nevoie pentru a duce o viață modernă, într-un mare confort și fără griji.

Cartierul Nou Rahova dorește să își scrie povestea, însă pentru aceasta are nevoie de locuitorii săi care să contribuie cu cele mai plăcute experiențe petrecute într-unul din apartamentele pe care ansamblul rezidențial Tower Residence le pune la dispoziția lor. Noul cartier garantează confortul și facilitățile de care oricine are nevoie pentru a duce o viață fără griji, viitorii proprietari trebuie doar să accepte să contribuie la povestea scrisă de echipa Tower Residence prin relatarea noului început pe care l-au decis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri