Novum Business Invest va dezvolta un nou proiect rezidențial cu peste 500 de unități în București, lângă Parcul Carol. Suprafața totală a terenului achiziționat este de 15.100 mp, iar tranzacția a fost intermediată de Crosspoint Real Estate.

Planificat a fi dezvoltat în două etape, proiectul va avea cinci blocuri, o grădiniță și spații comerciale, iar valoarea proiectului se va ridica la aproximativ 65 mil. euro.

„Am realizat această tranzacție într-un timp record de doar trei săptămâni, însă am investit mai bine de trei ani pentru a cunoaște în detaliu nevoile partenerilor noștri din această tranzacție, Novum și Amcorp. Zona în care se va afla noul proiect este una cu un mare potențial, fiind într-o locație semicentrală, cu acces facil la o stație de metrou și parcul Carol la doar câțiva pași.

Luând în considerare și momentul potrivit (cerere mare pentru apartamentele noi, plus o autorizație de construcție deja în vigoare) și vasta experiență a dezvoltatorului care a dezvoltat deja mai mult de 2.300 de unități, suntem siguri că această parte a orașului va deveni o adresă de dorit”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Ionuț Stan, Associate Director, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Retail jobs

Terenul a fost luat în considerare pentru achiziție de mai mulți dezvoltatori, atât locali, cât și internaționali.

„Suntem mândri că am fost singurul consilier pe această ofertă de referință pentru zonă, care va avea un proiect cu aproximativ 45.000 mp construiți de locuințe și spații rezidențiale. Vedem un avantaj competitiv din ce în ce mai mare al capitalului românesc pe piață, dar credem că sinergia dintre Amcorp și Novum a fost evidentă și că aceasta a fost cea mai bună opțiune pe care proprietarul terenului ar fi putut-o alege”, completează Cătălin Gavrilă, Partner, Land Development, Crosspoint Real Estate.

Ionuț și Cătălin reprezintă departamentul de terenuri al Crosspoint Real Estate și au intermediat împreună, în acest an, tranzacții în valoare totală de 52,5 milioane de euro. În prezent, aceștia mai au în derulare tranzacții cu terenuri în București, Iași, Constanța și Brașov, cu o valoare de peste 55 de milioane de euro, care pot fi închise până la sfârșitul anului 2021.

Citeste si:
Proiect imobiliar de 200 de apartamente va fi ridicat pe malul...
Proiect imobiliar de 200 de...

Novum Business Invest este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experiență de zece ani pe piața din România. Oferta de locuințe pe care o pune la dispoziție este diversă, pornind de la garsoniere și până la apartamente decomandate cu 2, 3, 4 camere si duplex-uri, în diferite zone ale Bucureștiului. Ansamblurile rezidențiale din portofoliul Novum Business Invest se adresează atât celor care doresc să locuiască în zone de business ale Capitalei, cât și celor care doresc să trăiască departe de aglomerația centrală. Sursa foto: Crosspoint Real Estate

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri