Piața imobiliară din București se diversifică cu primul complex care aduce elemente de arhitectură naturală într-un concept care se va transforma în timp într-o adevărată grădină verticală.

Complexul Jardins du Nord, dezvoltat de cunoscutul grup Comnord Developemnt este situat pe Str. Jandarmeriei, vis-a-vis de pădurea Băneasa și propune un concept boutique cu 39 de apartamente spațioase, înconjurate de terase cu plante naturale, irigate printr-un sistem inovativ și automatizat.

Fiecare apartament din complexul Jardins du Nord este gândit pentru a acomoda un stil variat de viață. Sunt apartamente de 4 camere cu curți de până la 160 de mp, apartamente de 3 camere, apartamente de 2 camere, studiouri și două penthouseuri situate la etajul 5, cu vedere panoramică și terase de peste 140 de mp.

Plantele, alese cu ajutorul specialiștilor botaniști sunt selectate pentru a rămâne verzi tot timpul anului. Sistemul de irigare, unic în România, creat special pentru Jardins du Nord, asigură sănătatea plantelor și reduce costurile și eforturile de întreținere.

Liniile directoare ale conceptului sunt definite de filosofia Joie de Vivre care este completată prin finisaje premium.

”Inspirația pentru Jardins du Nord a venit dintr-o piață imobiliară a viitorului, cea din Singapore. Acolo găsim din ce în ce mai mult orientarea către a aduce natura cât mai aproape de arhitectură și de a le îmbina pentru a crea un stil de viață cât mai armonios. De aceea, Jardins du Nord nu este doar o investiție imobiliară sigură, ci devine o investiție într-un stil de viață, într-o zonă a Bucureștiului care este încă în plină dezvoltare. Am optimizat fiecare unitate ca să ofere un confort sporit și o stare de bine. Am căutat să aducem în acest proiect linii de finisaje premium care să susțină un stil de viață relaxat, fără a renunța la calitate.” spune Cosmin Dinescu, managerul proiectului.

Comnord Development este cunoscut pe piața imobiliară din București, iar proiectul Jardins du Nord s-a dezvoltat în mai puțin de 15 luni, termenul de predare către proprietari fiind finalul lunii mai 2022.

Fiecare apartament este dotat cu încălzire în pardoseală, centrală proprie, aer condiționat multisplit în fiecare cameră, rulouri electrice și plase de insecte, ferestre Schuco 7 Living, parchet triplustratificat. Atât încălzirea cât și aerul condiționat sunt conectate la sisteme de smart home.

Parcarea se face pe două niveluri în subsol, cu acces cu telecomandă, beneficiind de 64 de locuri pentru cele 39 de apartamente.

Prin locație, Jardins du Nord este aproape de cele mai importante zone din București, Aeroportul Henry Coandă, Centrul Comercial Băneasa, 10 minute de Arcul de Triumf, dar departe de agitația orașului.

Penthouse-uri cu vedere panoramică, deasupra pădurii Băneasa

Etajul 5 este dedicat penthouse-urilor. Acolo sus, în coroana pădurii Băneasa, cele două unități au două concepte complet diferite.

Primul penthouse, cu o suprafață de 213 mp este conceput pentru un stil de viață dinamic, două dormitoare cu dressinguri și un master bedroom cu dressing, baie dublă și terasă proprie. Bucătăria open space se deschide spre zona uriașă de living, creând un spațiu de 61 de mp care se deschide pe latură spre tarasa de 165 mp înconjurată de jardiniere.

Spațiul este gândit pentru cei care doresc atât un spațiu intim, dar cărora le place să fie amfitrioni pentru petreceri private reușite.

Al doilea penthouse este gândit mai degrabă pentru o familie cu copii. Zona dormitorului matrimonial este privată, iar zona celorlalte două dormitoare este gândită pentru a fi o zonă împărțită de copii, retrasă față de restul apartamentului.

De asemenea, bucătăria este închisă față de restul zonei de living și are ieșire direct pe terasă, către o zonă de outside dining.

Terasa, care înconjoară pe latura nord-est întregul penthouse oferă o priveliște aeriană neîntreruptă atât spre pădure cât și spre zona de nord a capitalei.

Apartamente cu 4 camere și curte de până la 160 de mp pentru întreaga familie

Dacă penthouseul nu te atrage, și dacă vrei un spațiu în care copiii să alerge în voie, cele două apartamente de 4 camere de la parter, de 120 de mp, oferă câte 3 dormitoare, un living spațios, terasă dar și curți generoase de 160 de mp.

Asta înseamnă că îmbini confortul interior cu relaxarea din exterior unde poți să te bucuri de liniște și de mult verde.

Sursa foto: Jardins du Nord

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri