"Achizitia unei participatii de 60% la firma de management a centrelor comerciale Global Shopping va oferi companiei Martifer o echipa experimentata pentru dezvoltarea unor proiecte pe pietele de profil din Portugalia, Polonia si Romania", a declarat directorul executiv al Martifer, Carlos Martins.

El a adaugat ca activitatea Global Shopping nu va fi limitata la proiectele companiei Martifer, ci va putea sa-si dezvolte propriile planuri. Global Shopping este cea mai mare firma independenta specializata in managementul centrelor comerciale in Portugalia. Compania administreaza patru centre comerciale in Portugalia cu o suprafata totala de 100.000 metri patrati, fiind totodata responsabila pentru vanzarile din alte trei.

Compania Martifer, afiliata la Mota-Engil SGPS, a investit deja 500 milioane euro in dezvoltarea unor proiecte imobiliare, incluzand centre comerciale, parcuri de retail si centre logistice si are de gand sa dezvolte proiecte in Spania si Europa de Est.

Citeste si:

Grupul Martifer este activ in mai multe tari precum Portugalia, Spania, Germania, Cehia, Polonia si Slovacia. La noi in tara grupul este prezent pe piata constructiilor, investitiilor imobiliare, a biocombustibililor, precum si in producerea de energie din surse regenerabile.