Compania Martifer a achizitionat 60% din pachetul de actiuni al firmei portugheze Global Shopping pentru suma de 300.000 euro si are in plan dezvoltarea de centre comerciale in Romania, Portugalia si Polonia, potrivit Thomson Financial.
"Achizitia unei participatii de 60% la firma de management a centrelor comerciale Global Shopping va oferi companiei Martifer o echipa experimentata pentru dezvoltarea unor proiecte pe pietele de profil din Portugalia, Polonia si Romania", a declarat directorul executiv al Martifer, Carlos Martins.

El a adaugat ca activitatea Global Shopping nu va fi limitata la proiectele companiei Martifer, ci va putea sa-si dezvolte propriile planuri. Global Shopping este cea mai mare firma independenta specializata in managementul centrelor comerciale in Portugalia. Compania administreaza patru centre comerciale in Portugalia cu o suprafata totala de 100.000 metri patrati, fiind totodata responsabila pentru vanzarile din alte trei.

Compania Martifer, afiliata la Mota-Engil SGPS, a investit deja 500 milioane euro in dezvoltarea unor proiecte imobiliare, incluzand centre comerciale, parcuri de retail si centre logistice si are de gand sa dezvolte proiecte in Spania si Europa de Est.

Grupul Martifer este activ in mai multe tari precum Portugalia, Spania, Germania, Cehia, Polonia si Slovacia. La noi in tara grupul este prezent pe piata constructiilor, investitiilor imobiliare, a biocombustibililor, precum si in producerea de energie din surse regenerabile.








Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri