Valoarea terenului din Voluntari al companiei israeliene Atlas Estates s-a triplat de la 90 euro metrul patrat, la 300 euro, ajungand la 29,7 milioane euro, potrivit unui comunicat al companiei publicat la Bursa din Londra.

Compania Atlas detine trei terenuri in Voluntari, cu o suprafata de circa 100.000 metri patrati, situate in nordul Bucurestiului, o zona in continua dezvoltare. Atlas a cumparat anul trecut 60% din terenul din Voluntari pentru 90 euro pe metru patrat, iar anul acesta compania a achizitionat restul de 40% din teren pentru un pret de circa 216 euro metrul patrat.

"Cresterea valorii acestui teren confirma calitatea lui, dar si datorita infloririi zonei unde este amplasat si cresterea masiva a pietei din Romania", a declarat presedintele Atlas Management Company, Amos Pickel.

Atlas este o companie de investitii inchisa inregistrata in Insulele Guernsey si prezenta pe piata de investitii (AIM) din Londra. Compania este specializata in investitii in active imobiliare in tarile cu economii in crestere din Europa Centrala si de Est.

Atlas Management Company Limited (AMC) este o companie care administreaza activele Atlas in beneficiul lor. AMC este o companie formata din RP Capital Partners, Elran (D.D.) Real Estate Limited si RI Limited.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Unde vor fi deschise noi FABRICI si depozite in Romania
Setari Cookie-uri