Fondul de investitii austriac Immoeast a achizitionat cladirea de birouri Atrium Park din Budapesta pentru 100 milioane de euro, ca parte a strategiei de extindere a portofoliului de proprietati din Ungaria, informeaza reprezentantii companiei.
Atrium Park dispune de o suprafata totala de 56.000 metri patrati din care mai mult de 30.000 metri patrati sunt destinati spatiilor de birouri. In cadrul Atrium Park vor exista atat centre comerciale, sali de conferinte, dar si 733 de locuri de parcare.

Atrium Park va fi finalizat in primul trimestru al anului viitor, iar pana in prezent aproximativ jumatate din spatiile din cladire au fost preinchiriate. O parte importanta din spatiile de birouri vor fi ocupate de catre Agentia Nationala pentru Infrastructura, dar si de catre Autoritatea Nationala pentru Autostrazi.

Valoarea proprietatilor detinute de Immoeast in Ungaria se ridica la 1,3 miliarde euro, printre cele mai importante investitii numarandu-se parcul logistic Euro Business (68.000 mp), proiectul de biropuri Haller Garden (34.000 mp) si Globe 13 (22.000 mp).

In portofoliul Immoeast se regasesc si 44 de proiecte de retail in Romania, cu o suprafata de 894.000 de metri patrati. Fondul de investitii austriac Immoeast detine in total Romania 114 proprietati cu un total de 3,9 milioane de metri patrati si cu o valoare de peste 1,4 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri