Reprezentantii companiei sustin ca inceperea lucrarilor proiectului denumit Snow Houses a fost stabilita pentru luna august a anului 2008, iar apartamentele au fost deja scoase la vanzare.

Ansamblu rezidential din Predeal va fi dezvoltat pe o suprafata de peste 700 metri patrati si prevede constructia unui imobil cu trei nivele si a unei parcari de 12 locuri. Investitia va fi finantata integral din sursele proprii ale firmei.

Compania are in portofoliu investitii de peste 100 de milioane euro in dezvoltarea a cinci proiecte imobiliare, doua ansambluri de apartamente de vacanta in Predeal, unul in Neptun si doua ansambluri rezidentiale in Bucuresti.

Citeste si:

Imobiliara SRL, infiintata in 2004, este o companie cu capital integral romanesc si privat, specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor proprii.

Compania are doi asociati, Vlad Radu Popa si Irina Popa si este axata pe segmentul rezidential in Bucuresti si apartamente de vacanta in Neptun, Olimp, Sinaia si Predeal. O alta latura importanta a activitatii companiei o reprezinta sectorul cladirilor de birouri si al spatiilor comerciale, in acest sens fiind deja date in folosinta trei proiecte comerciale de tip mini-mall in Saturn, Venus si Neptun.