Mentor Group Holdings, companie administrata de omul de afaceri israelian Alon Peled, va investi 150 milioane de euro pentru dezvoltarea de proiecte rezidentiale in Romania, primul dintre acesta urmand sa fie construit in Bucuresti.

"Intrarea noastra pe piata imobiliara nu este o coincidenta, nici alegerea acestei perioade. Activam deja de patru ani in Europa de Est si in special in Romania. In decursul acestor ani, am fondat, lansat si dezvoltat cateva companii cu profile specifice in arii din domeniul imobiliar", a declarat Alon Peled (foto), director general al Mentor Group Holdings.

Compania intentioneaza sa dezvolte in principal proiecte rezidentiale in orasele mari si a dezvaluit faptul ca, dupa o cercetare riguroasa de marketing, isi va indrepta atentia asupra pietei rezidentiale de lux.

"Strategia noastra implica folosirea intregii experiente castigate in diferite sectoare imobiliare: analiza si cercetare de piata, capacitatea de a identifica si localiza terenurile si ofertele cele mai avantajoase, direct de la vanzator si, nu in ultimul rand, abilitatea de a promova lansarea activitatii", a adaugat Peled.

Compania beneficiaza in prezent de un capital de 150 milioane de euro care va fi investit in proiectele ce urmeaza a fi onorate de companie, iar pe langa fondurile de investitie proprii, grupul negociaza in prezent cu alti trei investitori din domeniul imobiliar, interesati de colaborarea cu Mentor.

Mentor Group Holdings a fost fondata oficial in 2004 si acopera trei dintre ariile domeniului imobiliar.
Mentor Invest este o companie specializata in localizarea terenurilor si zonelor imobiliare, care prezinta reale oportunitati, si in optimizarea proiectelor aferente.

Cea de-a doua - Mentor Pro Market - specializata in cercetari de piata si analiza de marketing, este o nisa speciala pentru servicii si concepte de marketing si pe piata imobiliara, iar cea de-a treia - Mentor Media este specializata in advertising.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cushman: In 2020 am putea avea o corectie de preturi la locuinte