AFI Europe va dezvolta un proiect imobiliar de 290 de mil. de euro

AFI Europe, divizie a grupului imobiliar israelian Africa Israel Investments (AFI), va investi peste 290 de milioane de euro intr-un proiect imobiliar.

Acesta va cuprinde un mall, cladiri de birouri si o zona rezidentiala. Dezvoltatorii proiectului nu au precizat inca locatia, insa au anuntat valoarea investitiei si tipurile de spatii construite.

Cel mai important proiect al AFI Europe in Romania este Cotroceni Park, situat in Bucuresti.

Proiectul AFI Cotroceni Park a primit o finantare de la Hypo Real Estate Bank in valoare de 234 milioane euro, creditul fiind acordat pe o perioada de opt ani si reprezinta circa 80% din valoarea de investitie, estimata la 280-300 de milioane de euro.

Africa Israel Investments a investit in Romania, prin intermediul diviziei Afi Europe, circa 200 de milioane de euro pentru achizitia de terenuri in Bucuresti, Arad si Ploiesti. Printre proiectele Afi Europe in Romania se numara AFI Cotroceni Park, AFI Palace Arad, AFI Palace Ploiesti, centre comerciale si cladiri de birouri, AFI Golden Palace, situat pe terenul fabricii Laromet, centru comercial, dar si ansamblurile rezidentiale AFI Golden City, situat pe terenul fabricii Laromet, AFI Gardens, situat in Pipera, AFI Towers, situat pe terenul fostei fabrici Inox, AFI Village, situat in Buftea, si AFI Green City, situat in Magurele.

AFI Europe detine proprietati rezidentiale, mall-uri si hoteluri atat in Romania, Cehia, Bulgaria si Serbia. Grupul israelian Africa Israel desfasoara operatiuni in domeniile imobiliar, infrastructura, energetic, hotelier si moda. Compania Africa Israel Investments functioneaza din 1934, fiind in prezent listata la bursa din Tel Aviv.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri