Dezvoltatorii Ozer Construction vor investi intre 95 si 117 milioane euro in dezvoltarea a doua proiecte rezidentiale in Capitala, lucrarile pentru primul proiect urmand a fi demarate in septembrie 2008, a declarat presedintele companiei, Ismail Ozer.

"Primul proiect rezidential va fi dezvoltat in zona Aviatiei din Bucuresti si va include circa 100 de apartamente. Vrem sa incepem lucrarile in septembrie 2008, investitia aferenta fiind intre 15 si 17 milioane de euro. Al doilea proiect va fi dezvoltat in Berceni, pe un teren de circa 11 hectare, cel mai probabil in 2009, si va necesita o investitie intre 80 si 100 milioane de euro", a spus Ismail Ozer.

In plus, Ozer Construction se apropie de finalizarea primului tronson de blocuri din proiectul Belleview, construit in Sinaia, in urma unei investitii de 25 milioane de euro. Potrivit reprezentantului Ozer Construction, compania va obtine un profit de 15-16% din costurile proiectului la finalizarea acestuia.

Complexul Belleview are o suprafata desfasurata de 36.500 mp si 344 apartamente. Dintre acestea, 136 sunt garsoniere, complexul detinand 140 de aparatamente cu doua camere, 32 de apartamente cu trei camere si 36 de duplexuri. Toate locuintele au terasa si gradini proprii, iar fiecare apartament dispune de un loc de parcare inclus in pretul de vanzare.

Ozer este o companie multinationala, infiintata in 1963, si activeaza pe piata din Romania de peste zece ani. Printre proiectele construite de Ozer se numara Bucuresti Mall, Europe House, America House, Caro Castel Ofiice, cladirea de birouri Multigalaxy si proiectele rezidentiale Liziera si Oxford Grden in zona Pipera.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si