Estellas Residencias va fi livrat in patru faze si face parte dintr-un proiect integrat cu 18.000 mp de birouri si 9.000 mp de spatii comerciale. Ansamblul va fi dotat cu terenuri de sport, piscina, spatii verzi si o piateta. In prima faza se vor livra 102 apartamente intr-un bloc de 17 etaje, iar in fazele urmatoare vor fi puse in vanzare alte patru blocuri cu 700 de apartamente. Complexul va avea aproximativ 800 locuri de parcare subterane, urmand ca in prima faza sa se dea in folosinta 102.

Hercesa a lansat si un sistem de plata: Sistemul Cinco - 10% la semnarea precontractului, 7% din valoarea contractata se vor plati in rate lunare egale timp de doi ani, urmand ca inca 8% sa fie platiti ca o rata finala, iar la predarea apartamentului se vor plati restul de 75% din valoarea contractata.

Dezvoltatorul spaniol a intrat pe piata imobiliara din Romania in anul 2004, prin cumpararea imobilul in care a functionat hotelul Cismigiu si cinematograful Bulevard, valoarea de piata a acestuia fiind atunci de circa doua milioane de euro. In prezent, cladirea se afla in proces de reabilitare, urmand ca aici sa fie nou sediul central al Hercesa Romania, precum si apartamente in regim hotelier si birouri .

Citeste si:

Hercesa si-a dezvoltat activitatea imobiliar-rezidentiala, din 1975, in Peninsula Iberica, in prezent fiind pe domeniul rezidential, industrial si tertiar, cu unortofoliul in lucru de aproximativ 30.000 de locuinte in curs de dezvoltare in Spania, Portugalia, Romania, Bulgaria, Republica Ceha, Polonia, Maroc, Ecuador, Mexic si Panama.

Compania are in lucru in Romania peste 2200 de apartamente si in proiect alte 3.000 de apartamente in Bucuresti. Primul proiect rezidential lansat este Vivenda Residencias, situat in estul Capitalei, in zona Baia de Arama.