Companiile Atlas Airlines din Bucuresti, Iem Top Investment din Beijing si Shandong Ninjiang Construction Group vor investi, alaturi de Patronatul Roman si Primaria Slobozia, 955 milioane de euro intr-un parc industrial de 350 ha in Slobozia.

Parcul industrial, denumit Slobozia Investment Engineering and Services SA, va cuprinde capacitati de productie din industria usoara, electronica si electrotehnica, IT, constructii de masini, productie de energie electrica si energie verde, industria alimentara si farmaceutica, turism, hoteluri, centre de ingrijire si sanatate, centre de pregatire, centre logistice si centre comerciale si servicii.

„Investitia totala va fi finalizata in anul 2011 si va fi in valoare totala de 955 milioane euro, derulata in trei etape: 155 milioane de euro pana in anul 2009 , 300 milioane de euro pana in 2010, iar pana la sfarsitul anului 2011 valoarea va fi de 500 milioane de euro”, a declarat Gheorghe Naghiu, presedintele Patronatului Roman.

Orasul Slobozia se afla la 120 km spre est de Bucuresti si la 150 km spre vest de Constanta, avand o populatie de aproximativ 53.000 de locuitori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Halucinant: Facilitati pentru investitori, transformate in cosmar!