Grand Arena Mall are o suprafata inchiriabila de 50.000 mp si a necesitat o investitie de 187 milioane de euro, doar 15% din aceasta suma provenind de la banca.

Printre chiriasii centrului comercial se numara Sephora, Blu, Intersport, Costa Coffee, Deichmann, Spring Time, Kenvelo, Broaster Chicken, Centrofarm, Leonardo, Nokia, Arsis, Motivi, InMedio, Bamboo, Meli Melo, Otter, Tina R, Yellow Place, Say, Gatta, Sara Blu, Mela Verde, Germanos, Yves Rocher, Orsay, Sabrini, Sbarro, Benissimo, Jolidon, Cavaliere, Triumph sau Erros.

„Contractele de inchiriere au fost semnate pe perioade cuprinse intre trei si zece ani, iar chiriile se situeaza intre 18 si 60 euro/mp/luna”, a adaugat Mikael Harfi, membru al familiei Harfi, care detine o participatie majoritara in cadrul companiei Euroinvest Intermed.

Grand Arena mai are doua ancore: hypermarketul Carrefour, care a investit 20 de milioane de euro si Flanco World, care a investit 1,5 milioane de euro in cel mai mare magazin Flanco din reteaua nationala, cu o suprafata de 3.200 mp.

Mall-ul este amplasat pe Bulevardul Metalurgiei Nr. 12 si are o suprafata construita de 120.000 de mp, dispusa pe doua niveluri si 2.100 de locuri de parcare subterana.