Anul 2010 ar putea fi ultimul an cu mari deschideri de centre comerciale, atat in Bucuresti, cat si in tara, iar previziunile pentru urmatoarea perioada nu sunt foarte optimiste, intrucat, cel putin in Capitala, majoritatea proiectelor anuntate au fost puse pe hold, arata cel mai recent raport al companiei de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle.
In anul 2010, la nivel national, piata spatiilor comerciale se va imbogati numai cu cinci noi proiecte si doua extensii, cu o sprafata aproximativa de 240.000 mp, se arata in raportul citat.

“In Capitala asteptam deschiderea a doar doua proiecte: Sun Plaza (80.000 mp) si a galeriei comerciale Cocor (10.000 mp). Dupa inaugurarea acestor proiecte va urma o buna perioada fara noi deschideri, avand in vedere ca in Bucuresti, pe termen scurt, toate proiectele au fost amanate si/sau anulate”, sustin consultantii Jones Lang LaSalle.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, fiind si agent co-exclusiv pentru inchirierea centrului comercial AFI Palace Cotroceni. Compania a anuntat pentru anul 2008 venituri de 2,78 milioane de euro.

La nivel global, Jones Lang LaSalle este prezenta in 60 de tari, avand 180 de birouri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Topul firmelor de consultanta imobiliara: cine a dominat piata in 2018
Setari Cookie-uri