Agentie.Net, firma controlata de sotii Silvia si Dragos Vilceanu, care detine in portofoliu si portalul imobiliare.net, va investi 40.000 euro intr-un plan de imbunatatire a serviciilor oferite de portalul imobiliar.
Primul pas anuntat a fost lansarea unei sectiuni video in cadrul portalului imobiliare.net, care permite prezentarea video a ofertei de vanzare sau de inchiriere. Utilizarea sectiunii video.imobiliare.net este gratuita, astfel incat utilizatorii pot posta inregistrarile fara a plati o taxa suplimentara.

„Sectiunea video face parte dintr-un plan mai amplu de imbunatatire a serviciilor imobiliare.net, iar in total pentru acest proiect am prevazut un buget de aproximativ 40.000 euro”, a declarat, pentru Wall-Street, Silvia Vilceanu, manager al imobiliare.net.

Principalul produs al retelei este softul Anunturi Particulari, folosit in prezent de peste 500 de agentii imobiliare din Bucuresti. Din Agentie.Net fac parte portaluri: bizimobiliare.ro, anunturiimobiliare.ro, anunturiparticulari.ro, 4imobiliare.ro, real.estate.com.ro, map-imobiliare.ro, proiecte.biz si fluximobiliar.ro.

Citeste si Anul in care imobiliarele s-au mutat pe net.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri