Proprietarii imobiliare.net investesc 40.000 euro in dezvoltarea portalului

Agentie.Net, firma controlata de sotii Silvia si Dragos Vilceanu, care detine in portofoliu si portalul imobiliare.net, va investi 40.000 euro intr-un plan de imbunatatire a serviciilor oferite de portalul imobiliar.
Primul pas anuntat a fost lansarea unei sectiuni video in cadrul portalului imobiliare.net, care permite prezentarea video a ofertei de vanzare sau de inchiriere. Utilizarea sectiunii video.imobiliare.net este gratuita, astfel incat utilizatorii pot posta inregistrarile fara a plati o taxa suplimentara.

„Sectiunea video face parte dintr-un plan mai amplu de imbunatatire a serviciilor imobiliare.net, iar in total pentru acest proiect am prevazut un buget de aproximativ 40.000 euro”, a declarat, pentru Wall-Street, Silvia Vilceanu, manager al imobiliare.net.

Principalul produs al retelei este softul Anunturi Particulari, folosit in prezent de peste 500 de agentii imobiliare din Bucuresti. Din Agentie.Net fac parte portaluri: bizimobiliare.ro, anunturiimobiliare.ro, anunturiparticulari.ro, 4imobiliare.ro, real.estate.com.ro, map-imobiliare.ro, proiecte.biz si fluximobiliar.ro.

Citeste si Anul in care imobiliarele s-au mutat pe net.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri