Primul pasaj intre metrou si mall, finalizat dupa o investitie de 3 mil. euro

Dezvoltatorii Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank, vor inaugura maine pasajul subteran care asigura conexiune directa intre mall-ul Sun Plaza si statia de metrou Piata Sudului, in urma unei investitii de trei milioane euro.
Pasajul care face legatura intre metrou si centrul comercial are o lungime de 180 m, o latime de 6m si o inaltime de 3m, fiind primul de acest fel in Romania. Investitia totala in realizarea proiectului a fost de circa trei milioane de euro.

Pasajul porneste direct din statia de metrou si are doua iesiri, pe esplanda sud a Sun Plaza si direct in interiorul centrului comercial, in Blue Plaza.

„Aproximativ 100 de muncitori au fost implicati in lucrarile de constructie, care integreaza finisaje speciale, precum granitul. Pasajul gazduieste o galerie comerciala care prevede mai multe unitati comerciale de mici dimensiuni, printre care o agentie de turism, un atelier de croitorie, un magazin de accesorii, produse si servicii fotografice, un atelier de duplicat chei si stand de ziare si carti”, se arata in comunicatul Sun Plaza.

Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 80.000 mp, printre chiriasi numarandu-se: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, C&A, Zara, Marks and Spencer, New Yorker, Sephora , Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Deichmann, Promod, Orsay, Motivi, Douglas, Imaginarium, Sensiblu, Ecco, Ipekyol, Triumph, Accessorize, Nine West, Bamboo, Oxygen Club, Pizza Hut sau KFC.

Centrul comercial a fost deschis pe 25 februarie, dupa o investitie de 200 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri