Cele doua magazine vor fi deschise in toamna si vor creste gradul de inchiriere a Polus Center (foto) la 98,9%. Magazinul Decathlon va avea o suprafata de 3.443 mp, iar C&A va ocupa 1.550 mp, au anuntat reprezentantii centrului comercial.

Acesta este al saselea magazin C&A din Romania, dupa cele inaugurate in: AFI Palace Cotroceni (Bucuresti), Atrium Center (Arad), Aurora Mall (Buzau), Sun Plaza (Bucuresti) si Militari Shopping Center (Bucuresti).

In primele sase luni ale anului, traficul inregistrat de Polus Center a crescut cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 4,86 milioane de clienti, ceea ce inseamna o medie de 27.00 de vizitatori/zi.

Citeste si:

Polus Center Cluj are cu o suprafata inchiriabila de 60.000 mp, desfasurata pe un singur nivel, 186 de magazine, un hipermarket Carrefour, un cinema cu opt sali si 2.500 de locuri de parcare.

Proiectul a fost dezvoltat de compania ungara Trigranit Development si preluat apoi de fondul austriac Immoeast AG, Trigranit ocupandu-se in continuare de administrarea mall-ului.