Volksbank Romania a inchiriat peste 8.000 mp de birouri si retail in proiectul Nusco Tower, perioada contractului de inchiriere fiind de cinci ani, a anuntat compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, care a reprezentat banca in aceasta tranzactie.

"Procesul de negociere pentru acest spatiu a inceput in luna iulie 2010 si s-a finalizat cu inchirierea unei suprafate de 8.072 mp de birouri si retail", a declarat Lori Collin, senior consultant in cadrul Jones Lang LaSalle, adaugand ca nivelul chiriei este in linie cu cel practicat pentru cladirile de clasa A din zona centrala a Bucurestiului.

Potrivit celor mai recente date din piata, nivelul chiriei practicate in Nusco Tower este de circa 17 euro/mp/luna, context in care valoarea totala a contractului de inchiriere semnat de Volksbank se ridica la peste opt milioane de euro pentru cinci ani.

Citeste si:

Cladirea de birouri Nusco Tower, cu o inaltime de 19 etaje, este detinuta de grupul italian Nusco, cu activitati in imobiliare si in productia de usi si ferestre. Printre chiriasii proiectului se numara: Oracle si Bayer si Raiffeisen Leasing.

Cu 102 puncte adunate, proiectul Nusco Tower ocupa locul 10 in topul celor mai bune proiecte de birouri din Bucuresti realizat de wall-street.ro.