Volksbank Romania, grupului bancar austriac Österreichische Volksbanken, a inchiriat o suprafata de peste 8.000 mp in cladirea de birouri Nusco Tower, dezvoltata de italienii de la Nusco in apropiere de statia de metrou Aurel Vlaicu, pe bulevardul Barbu Vacarescu.

Volksbank Romania a inchiriat peste 8.000 mp de birouri si retail in proiectul Nusco Tower, perioada contractului de inchiriere fiind de cinci ani, a anuntat compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, care a reprezentat banca in aceasta tranzactie.

"Procesul de negociere pentru acest spatiu a inceput in luna iulie 2010 si s-a finalizat cu inchirierea unei suprafate de 8.072 mp de birouri si retail", a declarat Lori Collin, senior consultant in cadrul Jones Lang LaSalle, adaugand ca nivelul chiriei este in linie cu cel practicat pentru cladirile de clasa A din zona centrala a Bucurestiului.

Potrivit celor mai recente date din piata, nivelul chiriei practicate in Nusco Tower este de circa 17 euro/mp/luna, context in care valoarea totala a contractului de inchiriere semnat de Volksbank se ridica la peste opt milioane de euro pentru cinci ani.

Cladirea de birouri Nusco Tower, cu o inaltime de 19 etaje, este detinuta de grupul italian Nusco, cu activitati in imobiliare si in productia de usi si ferestre. Printre chiriasii proiectului se numara: Oracle si Bayer si Raiffeisen Leasing.

Cu 102 puncte adunate, proiectul Nusco Tower ocupa locul 10 in topul celor mai bune proiecte de birouri din Bucuresti realizat de wall-street.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Doua companii Allianz se muta in Globalworth Campus