Frumusețea femeilor asiatice, este una recunoscută în întreaga lume. Aspectul pielii lor de porțelan, perfect, fără impurități, plin de strălucire și sănătate se datorează mai multor factori.

Femeile coreene sunt învățate de mici despre importanța unei rutine de îngrijirii a pielii și este păstrată cu sfințenie. De la alimentație la produse cosmetice coreene, la ingrediente naturale și tehnici de masaj, toate contribuie la un aspect de invidiat.

Alege să te folosești și tu de ingredientele ayurvedice, de produse de cosmetica coreene dar și de tehnici de masaj facial, pentru a obține același efect.
Iată de ce alte ingrediente te poți folosi pentru a obține un ten perfect și sănătos, pe lângă o alimentație sănătoasă și un masaj facial săptămânal.

Suc de lime sau lămâie și zahăr

Perfect și pentru consumul intern cu un efect răcoritor, această combinație de ingrediente naturale aduce o contribuție excelentă în eliminarea celulelor moale și exfolierea pielii. Un scrub natural dar și un agent de albire care îți lasă pielea strălucitoare, reîmprospătată, curată și netedă.

Vitamina C din conținutul acestei soluții naturale, revitalizează pielea obosită și îți oferă acel aspect fresh pe care ți-l dorești.

Combină 2 linguri de zahăr cu 2 linguri de suc de lime sau lamaie și masează pielea cu mișcări circulare.

Aloe vera și turmeric

Aloe vera este recunoscută deja în întreaga lume pentru proprietățile și beneficiile pe care le aduce nu doar pielii dar și părului și întregului organism, de fapt. O plantă minune, care nu trebuie să lipsească din casa ta, împreună cu calități antiinflamatorii și antioxidante ale turmericului, ajută la protejarea pielii de radicalii liberi și la eliminarea acestora.

Pielea ta va fi mult mai luminoasă, iar aceste ingrediente ajută inclusiv la stimularea producției de colagen, ceea ce va duce la un aspect mai tânăr.

Amestecă o lingură de turmeric și 2 linguri de gel de aloe vera pentru a obține o pastă pe care o aplici pe față și o lași să acționeze timp de 15-20 minute. Te poți îndrepta și spre produsele cosmetice naturale, care conțin aceste ingrediente pentru același efect.

Miere și ulei de cocos

Mierea are proprietăți antiseptice și antibacteriene ceea ce o face un ingredient ideal pentru tenul predispus la acnee. În același timp această îți oferă hidratare profundă în combinatie cu uleiul de cocos.

Combină 2 linguri de miere cu o lingură de ulei de cocos pentru a obține o pastă cu proprietăți antibacteriene și hidratantă.
Te poți folosi de aceste ingrediente și separat sau poți lasă uleiul de cocos să acționeze peste noapte, pentru efecte și mai spectaculoase.

Apă de orez

Apa de orez susține nu doar curățarea feței dar și producția de colagen. În plus, aceasta protejează de razele UV, tenul. Preparea apei de orez este ușoară și sunt mai multe modalități prin care poți să o obții, chiar acasă.

Fie alegi să fierbi orezul și să colectezi apa de pe acesta, fie lași orezul la înmuiat peste noapte și folosești apa în care acesta a stat. Apa colectată trebuie să stea la fermentat, ulterior pentru 2-3 zile, înainte de a o aplica pe ten.

În cazul în care nu ai timp sau răbdare suficientă pentru a-ți prepara singură aceste produse, apelează la produsele naturale cu ingrediente ayurvedice, care sunt deja testate și aprobate de Asociația de Dermatologie Coreeană.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri