Klaus Iohannis s-a intalnit astazi, la Palatul Elisabeta, unde a fost invitat la un pranz privat cu Regele Mihai I. Imaginile descriu o normalitate: un fost conducator al unui stat da mana cu un viitor sef de stat.

Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu. Iohannis le-a transmis ca aceasta invitatie este o mare placere si onoare.

Conform unor reprezentanti ai Palatului Elisabeta, Regele Mihai I si Klaus Iohannis au luat impreuna un pranz privat, cu o durata de o ora, la care au participat, de asemenea, principesa Margareta si principele Radu. Invitatia pentru acest pranz privat a fost adresata de Regele Mihai. Aceasta a fost prima intalnire intre Regele Mihai si Klaus Iohannis.

Aproximativ 1.200 de persoane l-au sarbatorit miercuri, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, pe Regele Mihai I, cu ocazia zilei sale de nastere si a zilei onomastice, participantii la acest eveniment fiind salutati de Familia Regala a Romaniei in jurul orei 12.00, anunta Mediafax.

Klaus Iohannis a casigat alegerile prezidentiale de duminica, el obtinand, potrivit raportarii BEC dupa centralizarea a 99,07% din procesele verbale, 54,50% din voturi.

Surse foto: Mediafaxfoto + Casa Regala

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri