Peste 300 de antreprenori si executivi de top din Romania au participat, saptamana trecuta, la a saptea editie a Romanian Business Leaders Summit, desfasurat la Bucuresti. Discutiile s-au construit in jurul vulnerabilitatilor majore ale Romaniei: leadership politic, revolutie fiscala, revolutie digitala, sistemul de educatie, pozitionarea Romaniei in contextul asezarii Europei.

Avem o sansa istorica. Romania este mai putin corupta decat tarile vecine, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa luptam mai rau impotriva coruptiei. Fara capitalul strain suntem morti. Daca guvernantii nu vor banci sau capital strain, le vrem noi, antreprenorii romani. Capitalul romanesc are nevoie de ele, fara ele murim, de la ei invatam. Avem nevoie sa nu mai schimbe acest Cod Fiscal in fiecare saptamana, sa nu mai mareasca salariile la stat in fiecare saptamana si sa ne lase sa facem business

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Facebook / RBL Summit