Apa Nova investeste 7 milioane de euro in realibitarea a 17 fantani din centrul Capitalei, printre care si fantana Unirea. Lucrarile se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an, existand posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe prima banda, scrie Digi24.

Lucrarile vor incepe marti si se vor desfasura pana in luna septembrie a acestui an. Apa Nova va reabilita si moderniza ansamblul de 17 fantani din centrul Capitalei, inclusiv fantana Unirea.

In aceasta perioada, alimentarea cu apa a fantanilor se va intrerupe, urmand sa fie reluata dupa finalizarea lucrarilor. De asemenea, exista posibilitatea ca traficul sa fie restrictionat temporar pe prima banda, in functie de lucrarile desfasurate.

„In urma modernizarii, fantanile din acest perimetru vor deveni un punct central de atractie urbana, ce va oferi bucurestenilor un spectacol de apa, lumini si muzica, in patru regimuri de functionare: regim de zi, seara, respectiv noapte, de luni pana vineri, iar in weekend va functiona in regim de spectacol stradal”, transmite municipalitatea.

Apa Nova va face aceste lucrari in cadrul unui program de investitii din fonduri proprii, in valoare de 7 milioane de euro, in baza obligatiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primaria Capitalei, precizeaza reprezentantii institutiei.

Primaria Capitalei a inceput...
Citeste si: Primaria incepe reabilitarea: Blocul Rosenthal, in reparatii

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Noaptea Muzeelor in Capitala: expozitii, proiectii si concerte