Chiar daca traim intr-o era digitalizata, foarte putini romani platesc darile la stat perin intermediul ghiseul.ro. Traiul in Romania este mai scump cu 257 % fata de acum 17 ani. Citeste in continuare cele mai importante titluri din presa de astazi, 5 septembrie

Romanii nu se inghesuie sa plateasca taxele prin Ghiseul.ro. In 7 ani de la lansare, doar 5% dintre potentialii utilizatori folosesc platforma. In cei sapte ani de la lansarea platformei de plati ghiseul.ro, doar 351.000 de romani au conturi active, dintr-un total de sapte milioane de persoane care ar putea avea acces la aplicatie, a anuntat, marti, ministrul Comunicatiilor Petru Bogdan Cojocaru, publica economica.net.

Gabriela Firea cere, in mod public, demisiile lui Liviu Dragnea si Carmen Dan. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui sa demisioneze dupa incidentele din 10 august, pentru ca ea este cea care a coordonat actiunile jandarmilor, fiind in permanenta legatura cu sefii celor care coordonau actiunea din teriroriu. De asemenea, Gabriela Firea a explicat ca ar fi benefica pentru partid o demisie a lui Liviu Dragnea, relateaza stiripesurse.ro.

Guvernul cere desecretizarea stenogramei sedintei CSAT in care s-a discutat rectificarea bugetara / Teodorovici: Opinia celor prezenti difera fata de opinia pe care presedintele a exprimat-o public. Suspendarea sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) nu are temei legal, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a cerut desecretizarea stenogramei sedintei in care s-a discutat despre rectificarea bugetara, scrie hotnews.ro.

Ministrul Mihai Fifor, despre suspendarea sedintei CSAT: „Ne-am uitat unii la altii si nu ne-a venit sa credem". Klaus Iohannis a luat decizia, marti, de a suspenda sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, toti membrii sai fiind pur si simplu trimisi acasa. Ministrul Apararii, Mihai Fifor a povestit ce s-a intamplat de fapt in CSAT si a catalogat intalnirea drept una nu "putin" diferita, ci total diferita de alte astfel de intalniri, transmite jurnalul.ro.

Traiul in Romania este mai scump fata de acum 17 ani cu 257%

Suntem tara in care preturile au crescut cel mai mult din 2000 incoace, conform unui studiu Eurostat, citat de stirileprotv.ro. Ironia face ca, desi avem acces la alimente, gadgeturi si haine la fel ca restul Europei, nu ni le permitem. Acelasi studiu spune ca, in prezent, dam de cinci ori mai multi bani pentru electricitate, gaze si apa, fata de acum 17 ani. Pe de alta parte, si puterea de cumparare a crescut, pentru ca s-au marit salariile.

La inceputul anilor 2000, inainte ca Romania sa adere la Uniunea Europeana, un litru de benzina costa 21 mii 300 de lei vechi, adica 2,13 lei, iar motorina era 16.000 de lei vechi, adica 1,6 lei.

Facebook construieste o camera ”de razboi” la sediul central din Menlo Park, pentru a identifica si elimina orice tentativa de amestec in alegerile partiale pentru congres, relateaza Business Insider, potrivit news.ro. Alegerile sunt programate sa aiba loc pe 6 noiembrie, iar Facebook creeaza un laborator informativ care va fi operat de unele dintre cele mai bune minti din industria tehnologiei.

Samidh Chakrabarti, directorul pentru angajament civic al Facebook, a declarat pentru NBC News ca operatorul retelei de socializare trebuie sa fie pregatita pentru orice, dupa controversa provocata de reactia slaba avuta in cazul interventiei Rusiei in alegerile prezidentiale din 2016.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri