Cu toții ne dorim un loc pe care să-l numim ”acasă” și care să ne ofere tot confortul și intimitatea de care avem nevoie. Cartierele rezidențiale se bucură de multă popularitate și la noi în țară, iar acest lucru nu este deloc la întâmplare ținând cont de facilitățile oferite de dezvoltatori și tehnologiile de ultimă generație întâlnite în aceste cartiere noi.

O casă nouă trebuie să vă ofere siguranță, confort și modernitate. Atunci când vă mutați într-o casă nouă trebuie să vă bucurați de mai mult decât un cămin, ci o experiență completă de viață. Ansamblul rezidențial Zotic redefinește traiul sustenabil în țara noastră prin casele construite în ultimii ani.

Cu o experiență de peste două decenii în domeniul rezidențial premium, dezvoltatorii Zotic Residence vă aduc cel mai inovativ și armonios loc pentru a trăi în armonie cu natura. Ansamblul este poziționat în apropierea Therme, Edenland, dar și a unor parcuri, lacuri și alte atracții naturale ideale pentru a petrece timpul liber alături de cei dragi.

Poziționarea ansamblului rezidențial Zotic: oază de liniște și verdeață

În inima unei oaze de liniște și verdeață, în comuna Balotești, veți descoperi beneficiile unei vieți în nordul Bucureștiului, la doar câțiva pași de facilitățile urbane. Ansamblul rezidențial Zotic vă oferă acces rapid către noduri importante de transport și atracții locale, cum ar fi Therme București sau Edenland, totul înconjurat de o infrastructură în continuă creștere și facilități premium.

Fiecare casă din acest ansamblu rezidențial îmbină armonios confortul cu estetica. Suprafața generoasă a vilei, construită pe două niveluri, oferă posibilitatea fiecărui viitor proprietar să-și construiască propriul colț de rai chiar ”acasă”.

Proiectul, finisajele, piesele de mobilier, toate au fost alese pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi. Aici veți descoperi spații largi și luminoase, cu finisaje premium și detalii personalizate, concepute pentru a vă satisface orice nevoie și preferință.

De ce să alegeți casele sustenabile din ansamblul Zotic Residence?

Pe lângă amplasarea ansamblului care reușește să-i mulțumească atât pe cei dornici de liniște și natură, cât și pe cei care doresc să fie cât mai aproape de punctele importante ale capitalei, acest cartier rezidențial vine la pachet cu o listă lungă de alte avantaje. Dintre acestea amintim:

Eficiență energetică

Dezvoltatorii acestui ansamblu rezidențial și-au canalizat atenția spre a oferi case sustenabile din punct de vedere energetic. De aceea, fiecare detaliu al caselor este conceput cu atenție la eficiența energetică. De la sistemul de încălzire inovator, la panourile fotovoltaice și izolația superioară, totul este gândit pentru a vă oferi un cămin eficient din punct de vedere energetic și prietenos cu mediul înconjurător.

Atunci când alegeți o locuință trebuie să țineți cont de faptul că urmează să vă trăiți o bună parte din viață în acest cămin. Nu doar designul și elementele vizuale sunt importante într-o casă, ci și modul în care vă simțiți aici și cât de eficientă este pe termen lung.

Materiale eco-friendly

O casă eco-friendly este una proiectată să aibă un impact redus asupra mediului înconjurător. Aceasta îmbină tehnologii inovatoare și practici sustenabile pentru a reduce consumul de resurse naturale și a diminua producția de deșeuri și emisii poluante.

Casele din Zotic Residence au fost construite cu materiale sustenabile, izolația fiind eficientă pentru a reduce necesitatea de încălzire sau răcire, iar panourile fotovoltaice sunt nelipsite. Designul casei este realizat în așa fel încât să exploateze lumina naturală și căldura, reducând astfel necesitatea de iluminat și încălzire artificială.

Prin combinarea acestor tehnologii și practici, o casă eco-friendly poate fi atât confortabilă, cât și sustenabilă, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

Dotări și finisaje care redefinesc luxul

Descoperiți luxul modern, prin dotările și finisajele de top ce caracterizează aceste locuințe. De la sistemul de răcire avansat și parchetul special conceput pentru încălzire în pardoseală, până la accesul ușor și sigur în complex, fiecare element contribuie la crearea unui mediu de viață excepțional. În plus, aveți libertatea de a personaliza finisajele după bunul plac, alegând dintr-o gamă variată de opțiuni premium.

Casele din ansamblul rezidențial Zotic sunt moderne din toate punctele de vedere. Exteriorul atrage priviri datorită finisajelor de calitate superioară și a designului gândit de un arhitect cu multă inspirație, iar la interior fiecare colț al casei impresionează prin bun gust.

Conectivitatea și accesibilitate

Bucurați-vă de beneficiile unei conectivități de ultimă generație, cu acces la servicii de date de mare viteză și televiziune digitală, toate integrate într-un mediu unde natura întâlnește inovația.

Conexiunea la internet și tehnologiile de care se bucură casele din acest ansamblu rezidențial sunt elemente care fac viața mult mai ușoară și adaptată timpurilor în care trăim. Atât sistemul de încălzire, cât și cel de ventilație și răcire, dar și alte puncte cheie din casă pot fi controlate digital. Controlul acestora poate fi făcut și de la distanță, direct de pe telefonul mobil.

Compartimentarea caselor sustenabile din ansamblul rezidențial Zotic

Fiecare casă în cadrul ansamblului Zotic Residence a fost gândită până la cel mai mic detaliu, pentru a asigura un mediu locativ care să îndeplinească toate cerințele unei vieți moderne, dar fără a renunța la principiile de sustenabilitate. La parter, viitorii locatari vor fi întâmpinați de un spațiu generos și deschis, care adăpostește zone de living și dining, alături de o bucătărie open space, creând astfel cadrul perfect pentru petrecerea timpului alături de familie sau prieteni.

O atenție specială a fost acordată și creării unui birou separat, locul ideal pentru cei ce își desfășoară activitatea de acasă, oferindu-le un spațiu liniștit și propice pentru concentrare. Tot la parter, rezidenții vor găsi un grup sanitar modern, conceput să ofere toate facilitățile necesare.

Dar experiența locuirii la Zotic Residence nu se termină aici. Un etaj superior găzduiește trei dormitoare spatioase, fiecare dintre ele având baie proprie. Acest design inteligent nu doar că maximizează spațiul disponibil, dar asigură și un nivel ridicat de confort și intimitate pentru fiecare membru al familiei.

Dacă sunteți în căutarea unui stil de viață echilibrat, ansamblul rezidențial Zotic este locul unde casa mult visată devine realitate. Descoperiți cum arată casele sustenabile în România și alăturați-vă comunității Zotic Residence!

Sursa foto: Zotic Residence

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri