Dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group anunță demararea lucrărilor la faza a doua a complexului rezidențial Prima Vista, un proiect dezvoltat în două faze cu un total de 482 de apartamente, amplasat în nordul Bucureștiului, pe Șos. Fabrica de Glucoză nr. 6-8.

Prima fază a lucrărilor la ansamblul format din patru clădiri cu zece etaje, conectate prin clădiri cu regim de înălțime mai mic, de două etaje, a fost finalizată, iar 70% dintre unități au fost deja vândute.

Potrivit datelor transmise wall-street.ro, în faza a doua, compania va livra 240 de apartamente, iar investiția se ridică la 35 de milioane de euro. Valoarea totală a investiției în cele două face se ridică la 70 de milioane de euro.

Finalizarea proiectului este estimată în luna august 2025, iar primele apartamente ar trebui predate în toamna anului viitor.

Prima Vista

(Sursa foto: Prima Development)

În luna februarie, se va da startul vânzărilor și pentru studiourile, apartamentele cu 2, 3 și 4 camere, precum și pentru penthouse-urile care se află acum în construcție în Faza II.

Ridicat pe un teren de 12.000 mp, în nordul Capitalei, Prima Vista va fi, la finalizare, proiectul rezidențial dotat cu cele mai multe locuri de parcare echipate cu stații de încărcare fast-charge pentru mașinile electrice.

„Pentru faza II avem în plan finalizarea a încă 50 de stații de încărcare pentru mașini electrice. Vom depăși astfel numărul celor realizate în faza întâi a proiectului”, a declarat co-CEO-ul Prima Development, Adrian Stoichină, care precizează că numărul total al stațiilor electrice în acest complex va ajunge la 80.

Prima Vista(Sursa foto: Prima Development)

Prima Vista va pune la dispoziție și două grădini private amenajate cu peste 10.000 de flori perene și 300 de arbori și arbuști.

În acest moment, Prima Development are în lucru, în Capitală, 3.000 de apartamente aflate în diverse stadii de execuție, o investiție care se ridică la 200 de milioane de euro.

Sursa foto: Prima Development Group

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri