Apa Nova cere o ancheta privind poluarea cu amoniu a raului Arges, de unde a pornit intregul scandal legat de apa potabila din Capitala.

Reprezentantii Apa Nova cer o ancheta in legatura cu poluarea cu amoniu a raului Arges, cea de la care a pornit scandalul apei cu prea mult clor din reteaua sectoarelor 5 si 6. Mihai Savin, directorul adjunct al companiei, a declarat pentru Digi24 ca sunt suspiciuni ca ar fi avut loc o deversare de substante periculoase.

Acum cateva zile, atat Administratia Apelor Romane, cat si ministrul Sanatatii au declarat ca poluarea ar fi aparut in urma topirii zapezii.

„Vom inregistra sesizari la toate autoritatile competente pentru a cerceta de unde provine acest amoniu. Dupa ce am analizat variatia amoniului pe raul Arges, nu pare sa fie dintr-o incalzire a vremii sau topire a zapezii. Sunt niste fluctuatii de scurta durata, poate semana cu niste deversari de ceva in apa. Au fost doua fluctuatii. A fost un varf cam in jur de 30 minute care s-a ridicat la un 1 mil / l. Dupa aceea o pauza o scadere sub 0,7. Dupa iar 30 de minute cand s-a ridicat la 1,2-1.3 ,mg/l. Ne cerem scuze tutoror bucurestenilor pentru acesta deficienta, adica acest miros care apare”, spune Mihai Savin, director adjunct Apa Nova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri