Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a declarat miercuri ca nu are concluziile preliminare ale testelor genetice si antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la locuinta lui Gheorghe Dinca, iar tot ceea ce a aparut in spatiul public sunt doar "stiri pe surse neconfirmate oficial".

"Vreau sa va aduc la cunostinta, in mod oficial, ca pana la acest moment nu avem nici macar concluziile preliminare ale testelor genetice si antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la fata locului si, de aceea, tot ce a aparut in spatiul public sunt doar stiri pe surse neconfirmate oficial si va asigur ca de indata ce vom primi macar concluzii preliminare cu privire la aceste rezultate va vom comunica numaidecat", a spus Banila, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres.ro.

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a mai declarat ca, pana cand anchetatorii nu au elemente clare ca cele doua fete disparute in Olt ar fi decedate, nu se poate neglija varianta ca ele ar fi in viata.

"Pana nu avem niste concluzii clare cu privire la faptul ca una sau alta dintre cele doua victime ar fi fost intr-adevar ucise, sunt doar niste indicii, noi le spunem rezonabile, asa cum prevede Codul penal si Codul de procedura penala. In mod cert, nu putem neglija nicio varianta de ancheta. (...) Pana nu avem elemente clare ca ar fi decedate, noi nu putem neglija varianta ca ar fi in viata", a afirmat, intr-o conferinta de presa, Felix Banila.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri