Gabriela Firea vrea să închirieze spații de cazare dotate cu camere și grupuri sanitare pentru cei care au nevoie de carantină 14 zile, veniți din țările contaminate, pentru care este dispusă să plătească 50 euro/noapte. Toți cei interesați pot trimite email pe coronavirus@pmb.ro.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook și face parte dintr-o serie de măsuri pe care edilul Capitalei le propune pentru depășirea acestei situații de criză.

Alte propuneri vizează acordarea de alimente și obiecte de îngrijire personală persoanelor aflate în carantină, dar și livrarea de alimente necesare bătrânilor sau celor care nu se pot deplasa în siguranță la magazine.

”coronavirus@pmb.ro
La această adresa de mail ne puteți trimite mesaje dacă :
- aveți spații de cazare dotate cu camere și grupuri sanitare (hotel, pensiune, cămin) pe care să le putem închiria contra cost (50 euro/noapte) pentru cei care au nevoie de carantină 14 zile, veniți din țările contaminate
- doriți să ajutați, împreună cu noi, persoanele aflate în carantină cu alimente, obiecte de îngrijire personală (magazine, firme, ong-uri, persoane)
- doriți să va alăturați, ca voluntari, efortului nostru de a le face cumpărături persoanelor care nu au familia sau prietenii în apropiere și se află în izolare la domiciliu”, a postat Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri