Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod galben de ninsori, valabilă în data de 30 noiembrie, intervalul 05:00 - 20:00, în sudul şi estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei.

Treptat, în aceste regiuni vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi, pe arii restrânse 15 - 20 l/mp. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40 - 45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Meteorologii atrag atenţia că în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei şi în restul Munteniei se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare. Pe litoral vor fi precipitaţii mixte, iar în noaptea de luni spre marţi vor predomina ninsorile, potrivit Agerpres.

Vremea se va menţine deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopţilor şi dimineţilor.

Sunt vizate de această atenţionare municipiul Bucureşti şi judeţele: Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman.

Urmează apoi două zile cu temperaturi foarte scăzute, cu minime, la nivel de țară, cuprinse între minus 12-13 grade în estul Transilvaniei și undeva la minus 7-8 grade chiar în București.

Sursa foto: Marian Weyo / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri