În ciuda evoluției tehnologiei și a migrării în online a celor mai multe jocuri consacrate, variantele fizice ale jocurilor de societate nu și-au pierdut popularitatea și continuă să distreze persoane de orice vârstă, să aducă împreună membrii familiei și să pună la încercare creativitatea și spiritul de competiție între prieteni.

Un joc de societate stimulează competiția, amuzamentul și este o activitate potrivită pentru serile cu prietenii și familia, excursii și drumeții sau orice moment al zilei în care se urmărește alungarea plictiselii. Variantele de lux ale jocurilor vin cu un plus de elegantă și conturează un cadru modern de joc.

Ce sunt jocurile de societate de lux?

Multe persoane încă au acasă vechile jocuri de societate. De exemplu, unii adulți preferă să joace table în timpul liber – un joc în care nu este nevoie decât de un adversar și de o strategie bună. În același timp, este un joc care a trecut proba timpului.

Pe de altă parte, în numeroase locuințe se găsesc jocuri care pot fi jucate și de copii, cum ar fi jocul de Remi sau chiar șahul. Fiecare dintre acestea consolidează abilități precum capacitatea de memorare, concentrarea și gândirea analitică, lucru valabil pentru jucătorii de orice vârstă.

Jucătorii care intenționează să achiziționeze un joc de societate pe care să îl folosească și păstreze multă vreme, fără că piesele de joc să se degradeze sau să își piardă culoarea, pot lua în calcul achiziția unei variante de lux. Jocurile de lux sunt de fapt edițiile speciale care se remarcă prin design premium și durabilitate.

Aceste variante de joc sunt fabricate din materiale rezistente și se deosebesc de edițiile clasice inclusiv prin cromatică. De exemplu, aproape oricine cunoaște tablă albă din plastic de la jocul Remi. La AmbalajMarket, jocul de Remi este disponibil într-o varianta de lux, în care tablă este fabricată din lemn și se deosebește de cea clasică atât prin rezistență, cât și prin cromatică naturală, specifică lemnului.

Unde pot fi găsite jocuri de societate de lux?

Variantele de lux ale jocurilor de societate pot constitui un cadou aparte pentru o persoană dragă, pasionată de astfel de activități. În același timp, orice jucător poate lua în calcul această investiție pentru el însuși, dacă vrea să își impresioneze prietenii sau dacă pur și simplu vrea să investească în calitate.

Ediții de lux ale faimoaselor jocuri de table, Remi și șah pot fi găsite în catalogul AmbalajMarket, unde există o categorie dedicată jocurilor de societate. Jocurile au aceleași reguli, însă formă lor de prezentare este cu totul diferită. Se păstrează notă clasică a jocurilor, dar sunt integrate elemente care să aducă un plus de elegantă, cum ar fi sideful sau nuanță naturală a lemnului. Unele dintre acestea vin însoțite de geantă din piele, ceea ce înseamnă că jocurile pot fi păstrate și/sau transportate în siguranță, păstrându-și aspectul premium.

Raportul calitate-preț este unul avantajos, iar costurile sunt justificate de folosirea unor materiale mult mai calitative, acestea fiind de fapt criteriul principal în funcție de care se stabilește prețul.

Așadar, investiția într-un joc de societate de lux pentru adulți poate fi o idee bună pentru un cadou special sau o achiziție inspirată pentru propria pasiune.

Dacă te numeri printre iubitorii jocurilor de societate consacrate și îți dorești o ediție de lux, rezistență și calitativă, consulta oferta AmbalajMarket, unde îți poți găsi jocul preferat într-o varianta mai atractivă.

Sursa foto: ambalajmarket.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri