IGSU dezminte o informare care circulă pe WhatsApp, prin care populația este îndemnată să se protejeze împotriva unei potențiale contaminări radioactive.

”Având în vedere sesizările primite din partea cetățenilor cu privire la un mesaj care circulă prin intermediul aplicației WhatsApp referitor la măsurile de autoprotecție pentru populație în cazul contaminării radioactive a mai multor regiuni din țară, facem precizarea că IGSU se delimitează clar de aceste informații care se înscriu în spectrul datelor de tip 𝗙𝗔𝗞𝗘 𝗡𝗘𝗪𝗦”, au transmis reprezentanții IGSU.

Mai mult, adresa de contact a instituției nu este cea menționată în textul mesajului.

”În acest sens, pentru combaterea dezinformării, facem un apel către cetățeni să se informeze 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝘂𝗿𝘀𝗲 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 și să verifice datele și informațiile primite prin diferite canale de comunicare”, insistă IGSU.

Sursa foto: Pixabay.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri