Poliţiştii rutieri au reţinut, în ultimele 24 de ore, 606 de permise de conducere, dintre care 67 pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar 12 şoferi au fost prinşi drogaţi.

Potrivit unui comunicat al IGPR, în ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 143 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Au fost reţinute 606 de permise de conducere, dintre care 222 pentru viteză, 67 pentru alcool şi 12 pentru droguri.

Totodată, au fost retrase 190 de certificate de înmatriculare.

Pe de altă parte, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 363 de acţiuni şi au intervenit la 3.601 evenimente, dintre care 2.989 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.

De asemenea, au fost depistate 17 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale.

În urma activităţilor, au fost sesizate 944 de posibile infracţiuni.

Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 7.616 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.993.809 lei.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri