Situaţia sistemului de termoficare va fi mai bună iarna aceasta decât precedenta, se vor înregistra mai puţine avarii, a declarat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, conform Agerpres.

"Ne aşteptăm să fie mult mai puţine avarii decât iarna trecută (...), evident că o să mai fie avarii", a punctat primarul general al Capitalei, prezent la ceremonia de dezvelire a unui monument dedicat sublocotenentului Ecaterina Teodoroiu.

El a menţionat că se va lucra la magistrale până în ultima zi în care trebuie furnizată căldura cetăţenilor, iar ulterior se va trece la conducte intermediare şi la reţeaua secundară, dacă este nevoie.

"Până în ultima zi în care noi trebuie să dăm căldură, ştiţi regula (...), după cele trei nopţi cu mai puţin de zece grade, până în momentul ăla putem să lucrăm la magistrale, adică la conductele de mari dimensiuni şi atunci profităm să lucrăm până în ultimul moment, după aceea (...) perioada mai răcoroasă, că nu mai este chiar iarnă, atunci putem să lucrăm la conductele intermediare şi bineînţeles pe reţeaua secundară, dacă este nevoie", a spus Nicuşor Dan.

Întrebat de jurnalişti referitor la faptul că ministrul Energiei s-a plâns că Municipalitatea nu a plătit datoria la ELCEN, edilul general a menţionat că sunt operaţiuni administrative cu Trezoreria.

"Eu am semnat săptămâna trecută deja plata celor 400 de milioane pe care Consiliul General le-a votat acum două săptămâni aproximativ, deci, de la noi au plecat, am vorbit cu şeful Termoenergeticii care ne-a confirmat că au ajuns şi că o să facă plata mai departe (...). O să facă azi, dar probabil că ELCEN o să îi vadă în două - trei zile", a adăugat Nicuşor Dan.

Sursa foto: Facebook / Nicusor Dan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri