Din 1992, Motor Jeans si-a dezvoltat ascensiunea si a devenit in scurt timp un brand reprezentativ pe piata confectiilor din denim. Azi in Romania, sunt 30 de magazine deschise din care 15 in regim de franciza. Orase in Romania unde s-au deschis francize: Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Timisoara, Brasov, Tg. Mures, Sibiu, Focsani, Bistrita, Braila.

Ultimul magazin Motor Jeans a fost deschis in Bucuresti la Baneasa Shopping City si luna mai vom deschide magazine in franciza in Constanta, la City Park Mall si in orasul Arad la Armonia Carrefour Center.

Franciza Motor Jeans are taxe de intrare in reta si redevente zero. Investitia globala intr-o franciza Motor Jeans este intre 60.000 – 100.000 euro. “Investitia se refera la ultimul concept de magazin Motor Jeans promovat in prezent pe piata. Acesta cuprinde mobilierul fabricat in afara, corpurile de iluminat, sigla intrare magazin, manechine, podiumuri vitrina etc. Practic tot ce trebuie pentru amenajarea unui magazin conceptual. In aceasta suma sunt incluse si cheltuielile cu amenajarea unui magazin cu o suprafata intre 80-100 mp cu o pozitie foarte buna, intr-un mall, PLUS stocul initial de marfa necesar deschiderii acestui magazin”, declara dna. Ioana Luban, director de marketing.

Conform www.observatorulfrancizei.ro candidatul la franciza Motor Jeans trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: Bun investitor, abil, capabil sa coordoneze o afacere profitabila pe termen lung. Sa detina spatiu ultracentral sau intr-un mall cu o suprafata cuprinsa intre 80-100 mp.

Un avantaj al francizei il reprezinta posibilitatea platii esalonate a marfii (intre 30-90 zile), iar francizorul Motor Jeans ofera candidatului la franciza: suport financiar in implementarea francizei sau plata in rate a investitiei.

Comunicarea dintre francizor si cei 15 francizati din reteaua Motor Jeans este cheia succesului acestei afaceri: cele doua colectii anuale sunt prezentate cu 6 luni in avans, se discuta mostrele cu proprietarii francizelor si se lanseaza comenzile ce se vor livra esalonat pe parcursul sezonului.

Cifra de afaceri medie dupa 2 ani de activitate a unui magazin este estimate de francizor la cel putin 400.000 euro.

In prezent Motor Jeans cauta parteneri prin sistemul de franciza in orasele: Bistrita, Bacau, Craiova, Galati, Ploiesti, Oradea, Buzau, Satu Mare, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Tulcea, Targoviste, Resita, Hunedoara.

Infiintata in 1994, firma SC PARADIS STAR SRL a acumulat o bogata experienta în comertul en gross si en detail cu produse textile, incaltaminte si accesorii, avand o larga retea de distributie in toata tara.

Incepand din anul 2000 SC PARADIS STAR SRL este unic reprezentant al marcii Motor Jeans în Romania.

“Alegerea acestei francize a fost facuta datorita faptului ca Motor Jeans deoarece promoveaza un concept, se adreseaza unui client fidel, cu personalitate si mereu atras de noutate.Piata francizei se va dezvolta foarte mult in urmatorii ani, datorita numeroaselor avantaje pe care le prezinta: notorietatea marcii, transfer de know-how, sustinere financiara reciproca, unitate prin apartenenta la retea”, declara Angela Utescu, director general.

In reteaua celor peste 200 de magazine din Europa clientii sunt serviti cu profesionalism, in conceptul


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Coffee 2 Go: 15 noi francize si extindere in afara tarii in 2020
Setari Cookie-uri