Legea 321, prin care retailerii sunt obligati sa aiba la raft 51% produse romanesti, a fost promulgata in luna iulie anul trecut de catre presedintele Klaus Iohannis, decizie care a trezit nemultumirea marilor retele de retail si a producatorilor.

„Exista o lipsa de predictibilitate la nivel legislativ, nu in privinta legilor, ci a modului in care sunt aprobate fara ca noi sa ne putem pregati, trebuie sa ne ajustam business-ul in timp foarte scurt. In acest sens este Legea 321. Aceasta lege a creat munca suplimentara pentru toti si a taiat din timpul alocat atentiei pentru inovatii, pentru cresterea pietei in care activam. As vrea mai multa predictibilitate. In afara de asta, climatul este unul pozitiv. Am crescut anul trecut cu 9% in privinta volumelor vandute. (…) Legea 321 nu cred ca a afectat consumatorul in nici un fel pe zona noastra, am avut noi mai mult de lucru pentru a ne ajusta”, a spus intr-un interviu acordat wall-street.ro Jaak Mikkel.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont