Omul de afaceri Ion Tiriac a declarat ca ridicarea unei sali polivalente pe amplasamentul Patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti, asa cum intentioneaza ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, este o "gluma proasta", scrie Mediafax.
"Am inteles ca se face o sala multifunctionala. Asta cu ridicarea peste patinoarul Flamaropol e o gluma proasta. Nu are nicio legatura. Doamna Elena Udrea mi-a spus ca face o sala de 20.000 de locuri undeva unde trebuie, in afara Bucurestiului, undeva unde sa ai acces si sa ai 5.000 de locuri de parcare. Ce patinoar? Ala trebuie daramat si plantat flori. Ala e de pe vremea mea. Si ala oricum are 4.000 de locuri, pai noi vorbim aici de un oras cu 3 milioane de locuitori. S-a discutat mult sa se faca la Otopeni si cred ca era de departe cea mai buna locatie. La Romexpo iarasi nu ai unde, nu e loc", a spus Tiriac.

Fostul tenisman a mentionat ca lipsa unei arene moderne este motivul pentru care jucatori de nivelul lui Roger Federer sau Rafael Nadal nu pot fi adusi in Romania.

"De convins ii convingi sa vina. Daca nu pe Federer, il convingi pe Djokovici. Dar nici in ziua de azi noi nu avem o sala multifunctionala. Si se poate sa vina in Romania nu intr-o treaba oficiala, ci intr-una de caritate. Ei au facut un eveniment de acest fel la Madrid si unul la Basel anul trecut, asa ca s-ar putea intampla. Sunt doi oameni care castiga enorm de multi bani si care dau si inapoi. Singura problema este ca nu ai unde sa ii joci in Romania", a explicat Ion Tiriac.

Detinatorul licentei turneului de tenis de la Bucuresti a participat, marti, la conferinta de presa organizata cu ocazia schimbarii titulaturii competitiei din BCR Open Romania in BRD Nastase Tiriac Trophy.

Programat in perioada 17-25 septembrie la Arenele BNR si dotat cu premii in valoare de 368.450 de euro, turneul BRD Nastase Tiriac Trophy este singurul eveniment ATP World Tour 250 din Romania.

Ministrul Elena Udrea declara, in 2 iunie, ca ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va construi pe amplasamentul Patinoarului Flamaropol din apropierea Stadionului National, in parteneriat cu autoritatile Sectorului 2, o sala polivalenta cu 16.000 de locuri.

Cladirea in care functioneaza patinoarul ar urma sa fie demolata.

Elena Udrea a adaugat ca a fost ales acest amplasament pentru ca exista o serie de facilitati, printre care locuri de parcare.

Ea a adaugat ca investitia va fi mai mica de 50 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri