KLM Romania lanseaza in premiera un sistem tarifar care elimina sezonalitatea preturilor biletelor de avion.

KLM Romania a lansat o structura tarifara foarte avantajoasa pentru biletele de avion spre majoritatea destinatiilor europene. Astfel, biletele se pot cumpara la cel mai mic pret posibil cu cel putin 28 de zile inainte de data de plecare. Biletele sunt restrictionate pentru datele de calatorie initial rezervate dar au o perioada de valabilitate de pana la un an. Copii sub 2 ani platesc 10% din valoarea biletului de adult.

In acest fel, KLM Romania ofera posibilitatea calatoriilor ieftine tot timpul anului pentru majoritatea destinatiilor europene, nu numai in perioadele promotionale. Din Bucuresti, KLM opereaza de trei ori pe zi cu conexiuni foarte bune spre toate destinatiile europene. Detalii despre conditiile de rezervare gasiti la KLM Romania, agentii acreditati sau www.klm.ro

KLM Romania este una dintre cele mai mari companii internationale de transport aviatic, prezente Ón Romania. Conform statisticilor Ministerului Transporturilor, KLM Romania se afla pe locul 4 in privinta volumului de pasageri din Romania. Compania olandeza KLM detine cea mai veche marca aviatica Ónca Ón folosinta.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
City break in Europa: Cele mai ieftine destinatii pentru petrecareti