Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si Sud-Est, aduce prima aeronava Airbus A321 la baza din Bucuresti.

Airbus A321 este o aeronava mai lunga cu 45 metri decat A320, are 230 de locuri, doi piloti si cinci insotitori de zbor. Prin alocarea noii aeronave, Wizz Air anunta o investitie suplimentara de 100 milioane euro la baza din Bucuresti. Pana la finalul saptamanii, vor fi cinci astfel de aeronave in flota Wizz Air a spus Jozsef Varadi, CEO Wizz Air, la aniversarea a 12 ani de la primul zbor.

Din decembrie, Wizz Air va adauga a noua aeronava la baza de pe Aeroportul Otopeni, iar rutele din Bucuresti vor creste la 43 de destinatii catre 17 tari. Noua aeronava va deservi din toamna cea mai recenta ruta exotica spre Tenerife si va contribui la cresterea frecventelor rutelor deja existente catre destinatii populare.

Citeste si:
Zboruri anulate spre Iran si Irak de teama atacurilor cu rachete
Mai multe companii aviatice...

"A noua aeronava care va fi alocata bazei de la Bucuresti si care va fi livrata in decembrie a.c., va conduce la un numar de 3,6 milioane de locuri disponibile in 2017, ceea ce inseamna o crestere anuala de 24%", a declarat Jozsef Varadi, CEO Wizz Air.

Wizz Air va permite cumpararea unui bilet in 30 de secunde

Wizz Air a anuntat si un nou website, cu o interfata usor adaptabila la orice dimensiune de ecran: smartphone, tableta sau desktop. Noul website vine cu functia Express Booking, care le permite clientilor sa achizitioneze un bilet cu doar trei click-uri, in 30 de secunde. Versiunea pentru mobil este deja activa si poate fi accesata de pe orice tip de smartphone.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

In Romania, Wizz Air are 20 avioane, 618 angajati, din care 189 piloti si 429 insotitori de zbor. Compania zboara pe 116 rute in 18 tari si a transportat 24 milioane de pasageri de la intrarea in tara in 2006. In total, investitiile companiei la Bucuresti se ridica la 900 milioane euro.

Wizz Air opereaza o flota de 67 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 39 de tari.

Citeste si:
Wizz Air face angajari. Iata conditiile
Wizz Air face recrutari in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Video: Asa vor arata avioanele Wizz Air in cel mult 5 ani