Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, introduce, din 3 iulie, zboruri pe ruta Cluj-Napoca – Berlin Schonefeld, cu preturi de la 109 lei/segment.

Noua ruta, Cluj-Napoca – Berlin Schonefeld – Cluj - Napoca, va fi operata, pe tot parcursul anului, cu o aeronava de tip Airbus A320 de 180 de locuri, in zilele de miercuri si duminica, anunta Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj-Napoca.

Sursa foto: captura WizzAir.com

In prezent, compania aeriana Wizz Air opereaza de pe Aeroportul International Cluj 4 destinatii regulate (Dortmund, Köln, Memmingen si Nürnberg) spre Germania.

Citeste si:
Wizz Air, patru noi curse aeriene din Cluj-Napoca
Wizz Air introduce din iulie...

In 2016, compania aeriana Wizz Air va mai lansa de pe Aeroportul International Cluj zbo-ruri spre 4 noi destinatii internationale si o destinatie interna, dupa cum urmeaza: Bucuresti – Otopeni, Doncaster Sheffield (Anglia, 22 iulie 2016), Billund (Danemarca, 23 iulie 2016), Ali-cante (Spania, 24 iulie 2016) si Malaga (2 august 2016).

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 70 de aeronave Airbus A320 si A321 si ofera mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea intre 124 de destinatii din 39 de tari.

Potrivit reprezentantilor companiei, WizzAir are o cota de piata in Romania de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piata transporturilor aeriene de pasageri.

In Romania, Wizz Air concureaza direct cu Blue Air si Ryanair.

Citeste si:
In 6 orase mari, inclusiv Cluj, nu sunt proiecte de retail pana-n 2021
Sunt 6 orase importante in...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Wizz Air lanseaza cursa Cluj-Napoca - Munchen