"S-a discutat deja despre introducerea unor curse Bucuresti- Craiova si retur de doua ori pe saptamana", a declarat Berceanu.

Potrivit ministrului, rutele vor avea preturi accesibile, iar cursele vor fi destinate in principal oamenilor de afaceri din Craiova si Bucuresti. "Asteptam un raspuns din partea pietei, iar in functie de cererile venite din partea pasagerilor intentionam sa introducem si alte curse pe noi directii", a explicat ministrul Berceanu.

Presedintele Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, la sfarsitul lunii noiembrie a acestui an, ca, incepand cu data de 15 ianuarie 2007, pe Aeroportul Craiova se va deschide o linie de transport pe ruta Craiova-Bucuresti, firma care se va ocupa de zboruri fiind compania Tarom.

Potrivit presedintelui CJ Dolj, pentru deschiderea acestei linii s-a facut o derogare de la lege, care prevede ca distanta minima dintre doua localitati sa fie de 250 de km pentru realizarea unei curse interne, iar distanta dintre Craiova si Bucuresti este de 220 km.