ibis Timisoara City Center s-a deschis pentru public la începutul lunii martie. Hotelul este situat pe strada Circumvalațiunii 8-10A, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timișoarei, lângă destinații atractive de afaceri, divertisment și shopping. Noul hotel economic de 200 de camere aparține celei de-a doua generații de hoteluri ibis din România și oferă mai mult decât servicii de cazare. Hotelul a implementat eticheta AllSafe by Accor și întâmpină în deplină siguranță oaspeții și localnicii în camerele sale, la restaurant, bar, în sălile de conferințe și alte spații de lucru și relaxare.

Lobby-ul nu mai este legat de funcțiile sale tradiționale. Este un hub social 24/7, ce oferă restaurant, spațiu de divertisment, relaxare, coworking și întâlniri. La ibis Timișoara City Center, oaspeții sunt bineveniți să mănânce, să lucreze și să se relaxeze. În plus, hotelul va găzdui numeroase evenimente muzicale live, susținute de tineri artiști locali.

Avem mare încredere în potențialul turistic al Timișoarei ca destinație de agrement și city break. Este un oraș foarte bine poziționat, ușor accesibil cu mașina din 10 capitale europene.

Călin Ile, Director General ibis Timișoara City Center

Hotelul oferă un spațiu generos dedicat evenimentelor, Music Conference Center. Dispune de patru săli individuale, care se pot transforma într-o sală mare pentru evenimente corporate cu până la 130 de participanți sau pentru cocktailuri private cu peste 150 de invitați. ibis Timișoara va oferi și o zonă multifuncțională de sport și relaxare, cu biliard, ping-pong și sală de gimnastică, precum și alte două săli de conferințe, situate la nivelul subteran. Hotelul beneficiază și de o parcare exterioară generoasă, de 90 de locuri.

Charlie's Corner este noul concept de restaurant al hotelului, un loc informal și relaxat, unde oaspeții și localnicii pot savura masa. Terasa exterioară încălzită dispune de 100 de locuri.

ibis Timisoara City Center oferă 200 de camere izolate fonic, cu draperii care blochează lumina, băi spațioase și paturi confortabile (Sweetbed™ by ibis este semnătura brandului). Hotelul întâmpină călătorii de afaceri, turiștii tineri și familiile și oferă, de asemenea, 5 camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Ibis Timișoara City Center este rezultatul unei investiții de 10 milioane de euro realizate de Bega Grup, un investitor local de prestigiu, cu active și operațiuni semnificative în domeniile retail și ospitalitate. Construcția a durat doi ani și a fost realizată conform standardelor de dezvoltare și de amenajare furnizate de echipa tehnică a grupului Accor.

Ibis Timișoara City Center este una din investițiile pe care le-am făcut cu certitudinea că ne va oferi o bună rentabilitate pe termen lung. Este și o dovadă de încredere în potențialul turistic al orașului Timișoara.

Emil Cristescu, Vice-Președinte al Bega Grup

Măsuri de protecție în hotelurile ibis

Pentru siguranța oaspeților pe tot parcursul șederii lor, ibis Timișoara City Center a introdus măsuri intensive de igienă și prevenire, eticheta ALLSAFE verificată de Bureau Veritas.

Măsurile includ distanțarea socială aplicată în toate zonele comune, furnizarea de substanțe igienizante în zonele publice cheie – recepție, ascensoare, restaurante etc. – protocoale întărite de curățare a camerei, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafețelor de contact din camere și băi, check-in, check-out și plăți efectuate contactless, ori de câte ori este posibil, program de curățare întărit în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact.

De asemenea, există o linie telefonică dedicată pentru a răspunde la întrebările oaspeților și pentru a-i ajuta să își pregătească cât mai bine șederea.

Creat în 1974, ibis este unul dintre liderii europeni pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

Accor este un grup hotelier, unul dintre liderii mondiali în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Sursa foto: ibis Timișoara

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri